Akersposten

«Voksenenga nærmiljøhage må bevares»

Voksenenga nærmiljøhage må bevares, skriver MDG'erne Kristin Alvsåker og Knut Frederik Horn.

"Vi håper at vi sammen med de andre partiene i bydelen skal klare å sikre finansieringen for videre drift og lønn til daglig leder på tross av bydelens anstrengte økonomi."

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2019 kl 11:49

Voksenenga nærmiljøhage er truet med kraftig nedskjæring av tilbudet. Det må vi gjøre noe med. Daglig leder Pernille Leivestad har lønn ut september. Hun og mange frivillige har gjort en enorm innsats og skapt et populært og viktig fellesskap på tvers av generasjoner og ulike kulturer. Bybarn i alle aldre lærer å dyrke jorda, og biene trives. Immigranter får arbeidstrening og her møtes skolebarn og ensomme eldre til sosialt samvær.

Voksenenga nærmiljøhage er en pioner og viser vei for hvordan vi kan skape en bedre og sunnere by. I BU har Vestre Aker MDG hele veien hatt fokus på langsiktige rammebetingelser for i sikre varig drift av dette viktige prosjektet for bydelen.

Vestre Aker MDG vil arbeide for å bevare og videreutvikle Voksenenga de neste fire årene. Vi håper at vi sammen med de andre partiene i bydelen skal klare å sikre finansieringen for videre drift og lønn til daglig leder på tross av bydelens anstrengte økonomi. Samfunnsøkonomisk vil dette være lønnsomt og gi positive ringvirkninger langt utover et kortsiktig perspektiv.

Kristin Alvsåker
lokallagsleder i Vestre Aker MDG

Knut Frederik Horn
BU-representant for Vestre Aker MDG

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...