Akersposten
Annonse: CC Vest

CC Vest åpner igjen torsdag 6. mai

CC Vest åpner igjen for fullt torsdag 6. mai, men frem til da holder blant annet MENY, Mester Grønn, Vitusapotek og Vinmonopolet åpent som normalt. Mange av de andre butikkene som er stengt, tilbyr klikk, ring, mail & hent, hvilket betyr at du som kunde trygt kan handle og hente dine varer på CC Vest.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2021 kl 17:24

Oppdatert 5. mai.

Oslo kommune har onsdag 5. mai kunngjort at butikker og kjøpesentre kan åpne igjen fra torsdag 6. mai. Mer informasjon kommer.

Klikk, ring, mail & hent er enkelt å bruke, og du finner all informasjon du trenger her.

Husk også at frisør, optiker, kiropraktor, hudpleie, tannlege og andre behandlingssteder holder åpent.

Ellers tilbyr flere av senterets serveringssteder fantastisk take-away. Hva med å nyte en herlig påskelunsj eller middag ute i solen eller hjemme med en venn. Her kan du se meny og kontaktinfo.

Torsdag 27. april opplyste byrådet at de torsdag, 6. mai vil avholde ny pressekonferanse i forhold til trinn 2 av gjenåpningen, som berører kjøpesentre.

En stor takk

CC Vest er nå mer enn noen gang avhengig av deg som lokal kunde.

Camilla, som jobber som daglig leder på Soup Store, innrømmer at tiden de er inne i er tøff, men at de gjør alt de kan for at de skal kunne ønske sine faste og nye kunder velkommen tilbake i butikken.

Camilla, dagligleder på Soup Store.

– Det flere trolig ikke er like klar over, er at butikkene på CC Vest består av mange små og lokale butikker, drevet i gründerens ånd. Disse butikkene er derfor helt avhengige av deg som kunde, sier senterleder Celine Waldjac.

CC Vest ønsker å takke alle kunder for støtten de utviser, ved å handle lokalt.

Mens butikkene blir tvunget til å holdes stengt, oppfordrer CC Vest kundene til å vise sin støtte ved å benytte seg av klikk, ring, mail & hent, ta med seg et bedre måltid fra senteret serveringsteder og til å opprettholde den lokale handelen.

– Vi ser gledelig frem til å åpne dørene til alle våre butikker igjen. Sammen med våre dyktige medarbeidere skal vi fortsette vårt arbeid i å skape en trygg og hyggelig handel for alle våre kunder, sier senterleder Celine Waldjac.

Senteret oppfordrer alle til å planlegge handleturen godt, unngå å ta med hele familien - og vise omtanke for hverandre gjennom å holde avstand, bruke munnbind og sprite hendene ofte.

Her finner du mer informasjon om åpningstidene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...