Akersposten

– Vips, så var sykkelen borte

IKKE SÅ BLID I DAG: Espen Sunde fra Ullern lurer på om noen har sett fatbike'n hans, som ble tatt midt på lyse dagen i Ullernveien, mens han selv var bak huset i noen minutter. Foto: Privat

– Jeg var bak huset noen minutter, og vips, så var sykkelen borte, sier Espen Sunde på Bestum.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2016 kl 19:28

BESTUM: Det var mandag i 14-tiden Sunde holdt på med diverse sykkelvask og hagestell ved sin bolig i Ullernveien. Noen minutter var han borte fra sykkelen sin, en såkalt fatbike med brede dekk.

SLIK ser den ut, sykkelen som nå er på vidvanke. Har du sett den? Foto: Privat


– Sykkelen var delvis gjemt bak noen busker cirka 10 meter fra veien. Noen har nok sett at jeg holdt på å vaske en fin sykkel, fulgt med og sett at både jeg og kona var utenfor synsrekkevidde, sier Sunde, som forteller at ingen av de nærmeste naboene har sett noe til tyveriet.

Bestum-mannen sier han har sett mennesker som ser ut til å ha uhederlige hensikter i området.

– Jeg ser ganske ofte menn som går forbi og ser ut som om de kartlegger mulighetene for objekter å stjele, sier han til Akersposten.no. Samtidig advarer han nå andre mot tyver.

Han syns det er utrolig irriterende at man må låse ting inne på egen eiendom når man selv bare er noen få meter unna.

– Jeg håper noen har sett en White 2 Fat pro med lite luft i dekkene og gule "plattformpedaler". Den savner helt sikkert sin dedikerte eier! sier han.

Sunde lurer nå på om noen har sett sykkelen hans, som altså er en fatbike. Har du kommet over den, eller du kan ha sett noe som kan hjelpe, ta kontakt med Sunde på tlf. 901 22 776.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Mener disse husene aldri skulle vært tillatt

Byantikvaren vil sette Kirkenær-huset på Gul liste

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...