Akersposten

Vinneren ble noe motvillig dyttet over mållinjen

Daglig leder i Røa Fotball Elite, Tom Inge Egedahl, kunne fra gummibåten konstatere at seieren satt langt inne for and nr. 1386, men seier ble det til slutt! Foto: Fredrik Eckhoff

Uvanlig lav vannføring i Lysakerelven førte til et nervepirrende drama i nærmest sakte film. Men vinneren brøt til slutt målstreken, med god hjelp fra hundrevis av konkurrenter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2018 kl 10:24

GRINIDAMMEN: På oversiden av Grinidammen ble årets Dynamite Duck Race gjennomført lørdag formiddag, og det var rundt 1900 topptrimmede badeender på startstrek. Starten gikk rett nedenfor broen til Griniveien.

Til tross for at store deler av elveløpet var tørt, og det lille vannet i elven nesten sto stille, satte endene raskt ganske god fart nedover. Det var da de nærmet seg målstreken, deltakerne så ut til å ha mistet piffen litt. Gjengen med ender som hadde ledet an mesteparten av løpet, hadde valgt å gå inn mot midten, men da målet nærmet seg, viste det seg at det var langt smartere å holde yttersvingen ute til høyre.

Så mens de tidlige leder-endene plutselig stoppet helt opp, ja faktisk så ut til å rykke tilbake mot start, ble det en knallhard kamp om seieren fra gjengen ute på høyre flanke.

Dessverre var det ingen deltakere som hadde krefter igjen, så de måtte vente på dytt bakfra for å krysse mållinjen. Til slutt var omtrent halvparten av feltet samlet i en klynge foran mål, og deltaker nr 1386 benyttet seg av trykket til å gå seirende ut.

Ettersom hver deltaker var sponset med en 100-lapp av Røa-folk som ønsker å støtte Røa Dynamite Girls i Toppserien i fotball, ble det en hyggelig gevinst for klubben.

Her er de syv som får premie:

1. Lodd nr. 1386 - Thomas Lunde (Premie: Kr 10.000)
2. Lodd nr. 1304 - Frode Larsen (Premie: iPad))

3. Lodd nr. 876 - Elisiv Loennecken (Gourmetmiddag for to på Feinschmecker)

4. Lodd nr. 1943 - Steinar Skaug (Premie: Stream W30 høyttaler)

5. Lodd nr. 619 - Ole Helge Skavlan (Premie: Stream W30 høyttaler)

6. Lodd nr. 483 - Thomas Skorpen (Premie: Keramisk knivsett)

7. Lodd nr. 334 - Asle Leikvik (Premie: Keramisk knivsett)

Siste mulighet for nettauksjon søndag

Du kan for øvrig fremdeles støtte det lokale laget i Toppserien gjennom å delta i Røa-jentenes nettauksjon. Her finnes en rekke spennende produkter til en meget god pris, ifølge markeds- og mediasjef Erik Olsson.

– Ikke bare sparer du penger, du støtter samtidig Dynamite Girls, deres satsning videre og våre samarbeidspartnere, sier Olsson.

På auksjonen finner du et stort utvalg av ulike produkter gitt av klubbens samarbeidspartnere.

– Frem til og med søndag kveld (17. juni) klokken 20 får du en rekke varer, produkter og tjenester fra en mengde ulike leverandører til en meget hyggelig pris. Utvalget er variert og mye er relevant for årstiden, sier han.

Stort utvalg

Med 80 produkter kan du finne ett eller flere produkter og tjenester du enten ønsker eller trenger, eller kanskje til og med begge deler? Og de har alle en svært hyggelig startpris.

– Mange kjenninger er med oss på årets første auksjon pluss at flere nykommere har kommet til. Som vanlig finnes et stort utvalg av produkter innenfor kategoriene hus og hjem, personlig pleie, bil, mat og adrenalin, sier Olsson.

Av nye leverandører kan nevnes Harper & Brooks som har med to flotte klokker, Kollensvevet som gir deg en storslått opplevelse, Solskjermingsgruppen som varmer deg på kalde dager og ikke minst Haugen Bilshine som ønsker å ta vare på bilen din.

Skal du på Norges ferie og trenger et lite avbrekk? Hva med billetter til Tusenfryd og Hunderfossen?

Her finner du nettauksjonen på Facebook

Bortetap lørdag

Sportslig har dessverre ikke dagen vært det helt store for Røa Dynamite Girls. Lørdag ettermiddag ble det tap på bortebane mot byrivalen Vålerenga, 1-2.

LES OGSÅ: Røa utvider staben: – Et løft for klubben og laget

Skanska har fått nytt nei på Røa

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...