Akersposten

– Vinderen er bedre enn noen gang!

Markedsdager fra torsdag til lørdag på Vinderen. Her fra markedsdag i september i fjor. Foto: Fredrik Eckhoff

Vinderen-butikkene kliner til med markedsdager tre dager i strekk. Daisy Hiis mener at Vinderen er bedre enn noen gang.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2017 kl 12:16

VINDEREN: Da snakker hun naturligvis om butikkene i området. Selv driver hun Daisy inne på Vinderen Senter, og hun snakker ivrig om hvordan det lokale tilbudet dekker det meste.

– Man trenger ikke å dra noe annet sted for å handle, mener den erfarne butikkeieren. Selv skal hun flytte ut i friluft foran senteret, sammen med flere av de andre butikkene.

Torsdag til lørdag denne uken (4. til 6. mai) blir det altså ekstra stas å være kunde på Vinderen, og Hiis nevner at det har kommet nye butikker i det siste på Vinderen, som Howard, som tilbyr kjøkkenutstyr med mer. Hun nevner også den ganske så nye interiørbutikken Briskeby Gods. De siste par årene har bygget med nye Jernia, Princess og Norli tilført Vinderen en ekstra dimensjon som handlesentrum.

– Vinderen er bedre enn noen gang! smiler Daisy Hiis.

Daisy Hiis. Arkivfoto

LES OGSÅ: Er det greit å parkere slik midt på Vinderen?

– Jeg vet hva kundene vil ha når de kommer inn døren

Sjekk om ditt nabolag står på fortettingsliste

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...