ANNONSE
Annonse
Akersposten

Søndag 8. september klokken 12.00:

Oppfordrer til å brøle høyt

BRØLEFLYER: Utsnitt av flyer som foreldregruppen deler ut i bydelen.

Denne søndagen oppfordrer foreldre alle som bryr seg, å komme til Sollerudstranda for å brøle mot at Sollerudstranda igjen er tatt inn som rigg- og anleggsområde i syv år.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2019 kl 13:01

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SOLLERUDSTRANDA: Det kom som et sjokk på mange i Bydel Ullern da byråd Lan Marie Berg opplyste at hennes etat, Vann- og avløpsetaten, igjen har tatt inn Sollerudstranda som område for masseuttak .

Les saken: Sollerudstranda blir anleggsområde i syv år likevel

«En gruppe som kaller seg «Foreldre og barn i Bydel Ullern» har sendt Akersposten følgende tekst sammen med en flyer som deles ut i bydelen:

«Søndag 8.september kl.12.00 oppfordrer vi alle som ønsker å skåne det flotte friområdet og Sollerudstranda fra 7 år med anleggsarbeider, til å BRØLE HØYT mot VAV sitt siste forslag i vannverkssaken. Vi er mange bekymrede foreldre som nå ser at stranden i vårt nærområde kan bli tatt fra barna våre. Den blir flittig brukt sommer som vinter av familier, barnehager og skoler. Håper å se så mange som mulig på søndag - en liten innsats som kanskje kan gi et fantastisk resultat!»

En forelder som tar kontakt understreker at dette ikke er noe partipolitisk stunt og ikke har noe med valget å gjøre.

Foreldrene i foreldregruppen ønsker å være anonyme, men Akersposten er kjent med personene som har henvendt seg til oss.

Les også:

- Båndlegger et helt barneliv

Følg Akersposten på Facebook