ANNONSE
Annonse
Akersposten

Viktig, ny løypemaskin i Sørkedalen

– Viktig område for Skiforeningen, sa Skiforeningens generalsekretær Erik Eide om Sørkedalen da ny løypemaskin ble innviet tirsdag.

Skiforeningen har skaffet seg en ny løypemaskin, med litt hjelp.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2017 kl 14:21

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SØRKEDALEN: Takket være en gave fra Nora og Ole Anker-Rasch Stiftelse, har Skiforeningen tatt i bruk en ny løypemaskin i Sørkedalen. Løypemaskinen ble innviet tirsdag.

– Sørkedalen er et populært aktivitetsområde og utgangspunkt for turløypene på Krokskogen, i Bærumsmarka og Nordmarka. Det er en arena som redder flere terminlister hos skiklubbene en snøfattig vinter, og det er et veldig viktig område for Skiforeningen, sa generalsekretær Erik Eide, da maskinen ble innviet.

Hvert år lærer mange tusen barn å gå på ski på arenaen i Sørkedalen. Den er også startsted for Holmenkollmarsjen.

– Vi synes det er utrolig hyggelig å gi støtte til denne maskinen. Som ivrige markabrukere gjennom mange år vet vi at denne maskinen vil være til glede for mange mennesker, inkludert oss selv, sa gavegiver Nora Anker-Rasch.

Eide trakk frem det gode samarbeidet med Sørkedalen IL, lokalmiljøet, og Røa IL, som avgjørende for det gode tilbudet store og små skiløpere får i Sørkedalen.

– Jeg vil også rette en stor takk til Nora og Ole Anker-Rasch Stiftelse for den generøse gaven, som har gjort den nye løypemaskinen mulig. Den vil gjøre at vi kan gi et enda bedre tilbud her i årene som kommer, sa Eide.

LES OGSÅ: – Vi ønsker at barn skal bli glade i vinteren

Rottene har inntatt Radiumhospitalet

Hun er Årets Medmenneske


Tre til 16 etasjer på "nye" Montebello


Stor oppslutning rundt "Stopp raseringen av Smestad"

Lena fra Holmenkollen er tidenes største norske gullvinner