Akersposten

– Vi vil svært gjerne høre hva folk har å si

Avdelingsdirektør Bente Otto håper på stort oppmøte på Ullern kultursenter mandag 28. januar klokken 12. Her vil bydelskoordinator for «Aldersvennlig bydel» i Bydel Ullern, fortelle om et par nye tiltak en ønsker å igangsette innen forebyggende helsearbeid samt høre innbyggernes reaksjon. Foto: Bjørg Duve

– Mandag vil vi fortelle om to nye forebyggende tiltak som er på trappene, sier avdelingsdirektør Bente Otto i Bydel Ullern til Akersposten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2019 kl 09:35

BYDEL ULLERN: – Det vil vi gjøre på Ullern kultursenter mandag 28. klokken 12, fortsetter Otto, som leder avdelingen for helse og mestring i bydelen.

Møteserien MandagsSTOPPEN på Ullern kultursenter er arenaen hvor politikere, ledere i bydelen og andre medarbeidere møter innbyggerne og hvor en kan diskutere hvordan dagens tilbud fungerer og hvordan folk ønsker at det skal fungere.

Blir hørt

– Vi vil svært gjerne høre hva folk har å si, sier Otto. Hun understreker at tilbakemeldingene er svært viktig for henne og hennes medarbeidere i det videre arbeidet med å utvikle tilbudene i bydelen.

– Vi vil gjerne høre hva innbyggerne mener om de nye tiltakene vi ønsker å sette i gang, fortsetter Otto.

Bydelen oppfordrer innbyggerne til å delta på møtene på MandagsSTOPPEN på Ullern kultursenter. Denne møteserien er et samarbeidsprosjekt mellom bydelen og Ullern kultursenter og faller inn under punktene samfunnsdeltakelse, kommunikasjon og medvirkning, som er en del av opplegget i «Aldersvennlig bydel», som Mari Bilben er koordinator for.

For dem over 60

I oktober i fjor ble det arrangert en workshop som ble meget vellykket.

– Det kom inn mange gode forslag som vi tar med oss i det videre arbeid. Vi setter stor pris på at dere som bor her, vil være med på å utvikle bydelen videre, fortsetter Otto.

Dette passer godt inn i bydelens nye visjon, som ble vedtatt 20. desember i fjor Der legges det vekt på «skapende og inkluderende».

– Bli med, oppfordrer Bente Otto.

De nye tiltakene vil bli presentert av Mari Bilben, koordinator for «Aldersvennlig bydel».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...