ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Vi vil svært gjerne høre hva folk har å si

Avdelingsdirektør Bente Otto håper på stort oppmøte på Ullern kultursenter mandag 28. januar klokken 12. Her vil bydelskoordinator for «Aldersvennlig bydel» i Bydel Ullern, fortelle om et par nye tiltak en ønsker å igangsette innen forebyggende helsearbeid samt høre innbyggernes reaksjon. Foto: Bjørg Duve

– Mandag vil vi fortelle om to nye forebyggende tiltak som er på trappene, sier avdelingsdirektør Bente Otto i Bydel Ullern til Akersposten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2019 kl 09:35

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BYDEL ULLERN: – Det vil vi gjøre på Ullern kultursenter mandag 28. klokken 12, fortsetter Otto, som leder avdelingen for helse og mestring i bydelen.

Møteserien MandagsSTOPPEN på Ullern kultursenter er arenaen hvor politikere, ledere i bydelen og andre medarbeidere møter innbyggerne og hvor en kan diskutere hvordan dagens tilbud fungerer og hvordan folk ønsker at det skal fungere.

Blir hørt

– Vi vil svært gjerne høre hva folk har å si, sier Otto. Hun understreker at tilbakemeldingene er svært viktig for henne og hennes medarbeidere i det videre arbeidet med å utvikle tilbudene i bydelen.

– Vi vil gjerne høre hva innbyggerne mener om de nye tiltakene vi ønsker å sette i gang, fortsetter Otto.

Bydelen oppfordrer innbyggerne til å delta på møtene på MandagsSTOPPEN på Ullern kultursenter. Denne møteserien er et samarbeidsprosjekt mellom bydelen og Ullern kultursenter og faller inn under punktene samfunnsdeltakelse, kommunikasjon og medvirkning, som er en del av opplegget i «Aldersvennlig bydel», som Mari Bilben er koordinator for.

For dem over 60

I oktober i fjor ble det arrangert en workshop som ble meget vellykket.

– Det kom inn mange gode forslag som vi tar med oss i det videre arbeid. Vi setter stor pris på at dere som bor her, vil være med på å utvikle bydelen videre, fortsetter Otto.

Dette passer godt inn i bydelens nye visjon, som ble vedtatt 20. desember i fjor Der legges det vekt på «skapende og inkluderende».

– Bli med, oppfordrer Bente Otto.

De nye tiltakene vil bli presentert av Mari Bilben, koordinator for «Aldersvennlig bydel».