ANNONSE
Annonse
Akersposten

«Vi trenger din hjelp!»

Økonomidirektør Hege Kristin Sunde i Bydel Vestre Aker.

«Vær så snill – hjelp våre små, røde biler frem, slik at vi kan gi hjelp til dem som trenger den!» Det skriver Vestre Akers bydelsdirektør.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2019 kl 13:26

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Kjære deg som bor i bydelen vår, og som ser de små røde bilene som kjører rundt. Vi trenger din hjelp for å utføre våre tjenester.

Det er store snømasser i byen, og dette skaper problemer for alle som ferdes i trafikken. Dette gjelder også bydelens hjemmetjeneste, som opplever store utfordringer med å nå ut til våre brukere da det i store deler av bydelen er vanskelig å parkere og kjøre.

De små røde bilene som hjemmetjenesten kjører i, er en helsetjeneste på hjul. Og det kan være nettopp deg som trenger hjelpen neste gang.

Det er frustrerende for oss alle at snøen skaper så store problemer med å komme frem i gatene våre, og bydelen vet samtidig at Bymiljøetaten har brøytemannskap ute til enhver tid av døgnet. Allikevel er situasjonen så krevende, at vi trenger din hjelp i tiden fremover. Så om du ser en av våre tjenestebiler som står litt klønete parkert, vis oss forståelse for dette og vit at dette er bydelens nødvendige helsehjelp som må nå ut dit hjelpen trengs.

Så vær så snill – hjelp våre små, røde biler frem, slik at vi kan gi hjelp til dem som trenger den!

Vennlig hilsen og takk,
Elisabeth Vennevold
bydelsdirektør i Bydel Vestre Aker