Akersposten

– Vi syns dette er veldig spesielt

Det er slett ikke her i Skådalsbekken søppelet skal tømmes, mener Per Schwabe i Dagaliveien. Her har han funnet søppelkassene til seg selv og naboene sine to ganger den siste uken. Foto: Privat

– Det er ikke noe hyggelig med søppelkasser og søppel nede i bekken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.10.2017 kl 11:10

SLEMDAL: Det sier Per Schwabe til Akersposten. Han forteller at noen to ganger den siste uken har herjet med søppelkassene deres, på eiendommen som rommer fire boliger. Det er søppelkassene til disse fire boligene som har fått kjørt seg ordentlig.

– For en liten uke siden tok noen to av våre fire søpledunker og kastet ned i Skådalsbekken. I kveld forsvant den nest siste ned samme sted en eller annen gang mellom 18.30 og 20.15, sier Schwabe til Akersposten søndag kveld.

– Dunkene er delvis fylt med søppel, og det skal jo litt til å dra dunkene fra oppstillingsplassen, over broen og deretter kaste dem over gjerdet på broen. Det er jo en del trafikk der, så sjansene for å bli sett er til stede, sier han.

– Det er ikke noe hyggelig med søppelkasser og søppel nede i bekken. Det var en del søppel oppi dem, så det er blitt spredt utover, sier han.

Han ser for seg at dette er typiske pøbelstreker, og han håper at de som står bak, nå finner på noe annet å fylle fritiden med.

LES OGSÅ: Eldre kvinne fralurt gullsmykke på Lilleaker

Boligbrann på Lilleaker

Heming-gutten Morten Thorsby drømmer om å avslutte karrieren i Lyn

Butikk på Vinderen runder 30

De lever et hundeliv – og digger det!

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...