ANNONSE
Annonse

– Vi skal kline til!

KLARE TIL KAMP: Odden og resten av Dynamite Girls håper store og små tar turen til Røabanen for å støtte og heie dem frem i kampen om cupavansement og tre poeng.

Før sommerpausen kommer kampene for Røa Dynamite Girls på rekke og rad. Blant annet blir det to hjemmekamper på Røabanen kommende uke.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2018 kl 12:33

ANNONSE
Annonse

RØABANEN: – Med en litt varierende vårsesong frem til nå står vi foran en tøff periode med fire kamper på to uker. Vi befinner oss på 6. plass med ti poeng, der det er tett om plassene både over og under oss. Det er klart at samtlige kamper fremover er viktige, sier kaptein Kirvil Schau Odden.

Tøffe, viktige kamper

Først venter en tøff cupkamp mot Byåsen førstkommende tirsdag, hvor det ligger en kvartfinaleplass i potten.

– De siste to ukene har vi jobbet godt med å forberede oss fysisk og taktisk til denne perioden vi nå går inn i. Med full pott kan vi klatre mange plasser og snuse på en medalje, legger burvokteren til.

Skal Røa-jentene klare det er de avhengig av god støtte og godt fremmøte på tribunen i de kommende kampene.

To på rappen hjemme

– Vi ser frem mot og gleder oss virkelig til to travle uker der vi kan plukke med oss cupavansement og ni poeng, og med det melde oss på i medaljekampen før vi tar ferie. Vi skal kline til, sier Odden avslutningsvis.

Og kommende uke spiller Dynamite Girls to ganger på eget gress. Tirsdag gjester altså Byåsen Røbanen til 3. runde i cupen. Fire dager senere kommer Sandviken, som i skrivende stund befinner seg på sølvplass i Toppserien, på besøk.

LES OGSÅ: Dynamite Duck Race: Vinneren ble dyttet noe motvillig over mållinjen

Skanskas planer på Røa stoppet på nytt

Røa Dynamite Girls utvider staben

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse