Akersposten

– Vi skal kline til!

KLARE TIL KAMP: Odden og resten av Dynamite Girls håper store og små tar turen til Røabanen for å støtte og heie dem frem i kampen om cupavansement og tre poeng.

Før sommerpausen kommer kampene for Røa Dynamite Girls på rekke og rad. Blant annet blir det to hjemmekamper på Røabanen kommende uke.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2018 kl 12:33

RØABANEN: – Med en litt varierende vårsesong frem til nå står vi foran en tøff periode med fire kamper på to uker. Vi befinner oss på 6. plass med ti poeng, der det er tett om plassene både over og under oss. Det er klart at samtlige kamper fremover er viktige, sier kaptein Kirvil Schau Odden.

Tøffe, viktige kamper

Først venter en tøff cupkamp mot Byåsen førstkommende tirsdag, hvor det ligger en kvartfinaleplass i potten.

– De siste to ukene har vi jobbet godt med å forberede oss fysisk og taktisk til denne perioden vi nå går inn i. Med full pott kan vi klatre mange plasser og snuse på en medalje, legger burvokteren til.

Skal Røa-jentene klare det er de avhengig av god støtte og godt fremmøte på tribunen i de kommende kampene.

To på rappen hjemme

– Vi ser frem mot og gleder oss virkelig til to travle uker der vi kan plukke med oss cupavansement og ni poeng, og med det melde oss på i medaljekampen før vi tar ferie. Vi skal kline til, sier Odden avslutningsvis.

Og kommende uke spiller Dynamite Girls to ganger på eget gress. Tirsdag gjester altså Byåsen Røbanen til 3. runde i cupen. Fire dager senere kommer Sandviken, som i skrivende stund befinner seg på sølvplass i Toppserien, på besøk.

LES OGSÅ: Dynamite Duck Race: Vinneren ble dyttet noe motvillig over mållinjen

Skanskas planer på Røa stoppet på nytt

Røa Dynamite Girls utvider staben

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...