ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Vi mener det er helt avgjørende å møtes

Herman Dyrø (t.v) og Olav Line er tilgjengelige for lokalbefolkningen månedlig på Schlägergården fremover. Første gang er 19. februar.

Mustad mener de har så gode erfaringer med å møte lokalbefolkningen at de nå kommer folk i møte én gang i måneden fremover.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2019 kl 14:22

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Frem mot sommeren kan du møte Mustad-sjefen på Schlägergården den første tirsdag i hver måned i tiden kl. 15–17. 
Unntaket blir denne måneden, hvor det første møtet blir tirsdag 19. februar. Hensikten er å gjøre det enklere å komme i dialog, at folk kan formidle sine innspill til fremtidsplanene for Lilleakerbyen og ikke minst stille spørsmål man brenner inne med.

– Vi mener det er helt avgjørende å møtes, sier Olav Line i Mustad Eiendom. Det er mange som har gitt innspill til hvordan de ønsker å bidra og gi sine tilbakemeldinger, og da er både uformelle møter og en digital plattform gjengangere, sier Line.

Mustad har allerede gjennomført en større innbygger-undersøkelse, hatt dialogmøter med både idrettslag, velforeninger og øvrige frivillige. Det har også blitt gjennomført idéverksteder med naboer og de som driver næringsvirksomhet på området.

 Innen månedsskiftet vil det også være en digital plattform på Mustad sine hjemmesider der man kan orientere seg og ta del i planene for utviklingen av området.

– Senest før jul hadde vi en åpen kveld med «drop-in» for alle. Det var godt oppmøte, med over 150 personer som stilte. Samtidig opplever vi at det er mange som savner en litt mer lettbent og mer tilgjengelig tilnærming. Førstkommende tirsdag 19.2 kan folk komme og slå av en prat med oss på Schlägergården Kafé mellom kl. 15:00 og 17:00.

Deretter vil vi sitte her den første tirsdagen i måneden frem mot sommeren i det samme tidsrommet. Og så tar vi sikte på å starte opp igjen i september. 

Mustad-sjefen lover å by på kaffe og hyggelige omgivelser, men er tydelig på at han er like åpen for ris og ros som spørsmål og innspill.

– Vi opplever mye positivitet rundt visjonen for utviklingen av området, men det er også flere som er bekymret for blant annet trafikksituasjonen og skoletilbudet. Hensikten med å møtes er å få bedre innsikt i hva som opptar folk og hvilke kvaliteter man ønsker å tilføre og ikke minst bevare. Vi er forberedt på å bruke ørene godt og forventer også å bli utfordret, det tenker vi er nyttig, avslutter Olav Line.

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!