Akersposten

– Vi måtte jo ha en benk her

Da Espen W. Andresen, leder for Vestre Aker frivilligsentral, leste at den velbrukte benken var ødelagt, tok det ikke mange ukene før ny benk var på plass.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2021 kl 15:52

GULLERÅSEN: – Den eller de som har ødelagt benken, har gått grundig til verks. Det er stort sett bare pinneved igjen, sa en Akersposten-leser som midt i februar tipset redaksjonen om at den tidligere så solide benken like ved Gulleråsen stasjon ikke lenger var en benk. Den var så herjet at tipseren mente at noen virkelig hadde gått grundig til verks for å ødelegge den.

Flere tusen mennesker leste Akerspostens lille sak om den ødelagte benken som tydeligvis har gledet mange opp gjennom årene. Blant leserne var leder for Vestre Aker frivilligsentral, Espen W. Andresen. Han syntes det var for ille at benken var ødelagt.

– Vi måtte jo ha en benk her! sier Andresen, som prøvde å finne ut hvem som var ansvarlig for denne benken.

– Det er antakelig Ruter, men jeg har hørt at Paul Arne «Nuppen» Skajem har vært med og planert her en gang da benken ble satt opp, sier han.

Andresen forteller at gjennom en av de frivillige ved sentralen, Eirik Holtung, som har gode kontakter i Turistforeningen, fikk de tak i en skikkelig flott benk – og det til en rimelig penge.

– Nå er benken på plass, og den er finansiert med midler fra Vestre Aker frivilligsentral, som vi igjen har fått fra bydelen, sier han.

– Det var absolutt behov for en benk der. Det er bratt, og ved Gulleråsen stasjon er man bare midt i den lange og bratte bakken. Der passer det fint å ta en pust i bakken, sier bydelsutvalgets leder, Yngvar A. Husebye.

– Men dette har jo gått ganske fort? Ny benk på plass bare et par måneder etter at den andre var ødelagt?

– Ja, Espen er en handlingens mann, smiler Husebye.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...