Akersposten

– Vi holder på å snu skuta

Ny bydelsdirektør i Vestre Aker, Kristin Nilsen. Foto: Fredrik Eckhoff

Kristin Nilsen har startet jobben som bydelsdirektør i Bydel Vestre Aker og er allerede godt i gang med en plan for å bedre en svært anstrengt økonomi i bydelen. Omstilling og gjennomføringskraft blir avgjørende i tiden fremover.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

BYDEL VESTRE AKER: Kristin Nilsen etterfølger Kari Andreassen, som har vært midlertidig bydelsdirektør etter at Elisabeth Vennevold gikk av høsten 2020. Nilsen kommer fra jobben som kommunaldirektør for helse og velferd og oppvekst og utdanning i Bærum kommune. Det er nettopp i Bærum hun bor og er vokst opp.

Hun er sosialfaglig utdannet, som barnevernpedagog, og tidlig innsats for barn og unge er blant hennes kjepphester.

– Jeg ønsker å bli godt kjent med bydelens tjenester, og har allerede besøkt flere av disse. Jeg ser veldig mye godt arbeid og har møtt engasjerte og flinke fagfolk som vil det beste for innbyggerne. Samtidig er det utfordringer og forbedringsområder.

I tillegg til å jobbe med bydelens millionunderskudd, som ligger flere år tilbake i tid, går hun nå løs på tjenesteuteutvikling og plan for utvikling av fremtidens tjenestetilbud i bydelen. Vi må tenke langsiktig og handle nå, sier Nilsen.

– Bydelen er i en krevende økonomisk situasjon. Vi holder på å snu skuta, det er kontroll, og det er lagt en god plan for de neste to årene. Men vi må samtidig løfte blikket og tenke enda lenger frem, sier hun.

– Koordinering av tjenestene er viktig, og tjenestene må være effektive for innbygger. Da blir det også effektivt for bydelen. Vi må sørge for at tjenestene jobber like godt sammen som hver for seg. Helheten er en nøkkelfaktor, sier bydelsdirektøren.

– Vi vet hvor utfordringene ligger, og nå gjelder det det å vise gjennomføringskraft. Vi skal bygge lag, skape engasjement og gjennomføre tiltakene, sier Nilsen.

Hun legger til at bydelen ikke kan løse fremtidens utfordringer alene.

– God helse skapes i helsefremmende og inkluderende lokalsamfunn. Vi ønsker å samhandle med engasjerte innbyggere og ildsjeler, frivillige lag og organisasjoner, næringsliv og sosialt entreprenørskap, sier Kristin Nilsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...