Akersposten

– Vi har ikke gitt opp!

– Vi kan ikke tro annet enn at det skal gå bra i år også, sier Tore Samuelsen i Slemdal Lions. Han har ikke gitt opp håpet om barneskirenn ved Holmendammen 29. februar.

Mens mange reiser til fjells i vinterferien for å finne snø, er gresset i ferd med å bli grønt ved Holmendammen. Det er to uker til det tradisjonsrike barneskirennet som Lions Slemdal har arrangert i 40 år. Men i år kan det bli et trist unntak fra regelen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2020 kl 14:09

HOLMENDAMMEN: – Vi har ikke gitt opp, men er på nippet til avlysning. Langtidsvarselet gir et lite håp om litt kulde og snø om 10 dager. Og så lenge det er en liten mulighet, gir vi oss ikke, sier Tore Samuelsen. Han er leder av en entusiastisk arrangørgjeng på Slemdal, som stor sett består av fedre og besteforeldre med gode ski-minner de vil overføre til nye generasjoner.

Alt annet er klart

– Maskinpreparering kan vi glemme. Men på svært kort varsel stiller vi med en dugnadsgjeng som vil samle ihop det som kommer av snø, så kanskje vi kan få på plass en løype på 2-300 meter. Alt annet er klart for lengst. Får vi det til, vil det nok glede mange barnehjerter, sier Samuelsen.

Med seg i arrangementskomiteen har han blant andre Arne Bakken, Eirik Furuseth, Ragnar Madsen og Henrik Henriksen.

– Vi kan ikke tro annet enn at det skal gå bra i år også. Derfor planlegger vi for å ta imot 500 deltakere 29. februar, presiserer de tre.

Tradisjon

Rennet har blitt en lokal tradisjon, der skiglede og mestring står i sentrum. Deltakelsen for barna er i utgangspunktet gratis, men med mulighet for frivillig betaling av 100 kroner pr. barn, eller 150 kroner for en søskenflokk.

– Dessuten håper vi på godt salg i kioskene slik at det blir et godt overskudd. Og slik det er med alle tiltakene til Lions, beholder klubben ikke noe av pengene til seg selv. Alt brukes til prosjektene klubben er engasjert i. Klubbdriften dekker medlemmene selv gjennom sin kontingent, forklarer Samuelsen.

Nå håper han på velvilje fra værgudene og trekker gjerne frem det gamle slagordet som SWIX brukte i sin tid: Summer stinks – think snow!

Hold deg orientert

Det legges ut statusinformasjon fortløpende på klubbens hjemmeside: www.lions-slemdal.no og på Facebook-siden Slemdal Lions Barneskirenn.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...