Akersposten
Annonse: Eie Røa, Skøyen og Ullern

– Vi har god lokalkunnskap i Oslo vest

Eiendomsmeglerfullmektig ved Eie Skøyen, Tommy Johansson.

I slutten av november flyttet Eie Skøyen til nye lokaler i Karenslyst allé 49. Eiendomsmeglerne ser frem til å sitte mer sentralt på Skøyen, et område de selger mye og har stor lokalkunnskap om.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2020 kl 10:34

Etter mange år på hjørnet av Hoffsveien finner man nå Eie Skøyen i sjette etasje i Karenslyst allé 49 på Skøyen. Her sitter de sammen med Eie Eiendomsmeglings hovedkontor og Eie Advokatfirma, som ble lansert i november.

Eiendomsmeglerfullmektig ved Eie Skøyen, Tommy Johansson, mener det er veldig positivt med nytt kontor og forteller at de allerede trives veldig godt i nye lokaler.

– Det er nyere og større lokaler. Vi blir et veldig profesjonelt team når vi sitter sammen med administrasjonen og Eie Advokatfirma. Dette gjør at vi vil ha ekspertise i alle deler av eiendomsmeglingen, sier Johansson.

Viktig med lokalkunnskap

Johansson har jobbet i Eie Skøyen og Ullern i fire år og er veldig godt kjent i området. Han mener det er viktig å ha god lokalkunnskap når man selger boliger.

– Jeg har god kontakt med boligselgere og interessenter i området. Hele kontoret har god lokalkunnskap i Oslo vest. Det gjør så at vi selger mye i område og møter mange interessenter, sier Johansson.

Skøyen er et område i stor vekst, og det er mye nytt som skjer i fremtiden. Johansson mener derfor at det en viktig med en megler som kjenner Skøyen og Ullern godt.

– Vi har solgt boliger her i over 25 år, så lokalkunnskap og et svært gjennomtenkt markedsføringskonseptet gjør at vi ligger et hestehode foran konkurrentene våre, i tillegg får du en svært dedikert megler i undertegnede, jeg er bevisst ansvaret mitt, og er kreativ der det er riktig å være kreativ.

Ønsker du en verdivurdering, eller har spørsmål til meg, så kontakte meg gjerne:

Tommy Johansson
Tlf: 97 98 29 36
Mail: tjo@eie.no

Interessert i boliger i Oslo vest?

Her finner du alle boligene fra Eie Røa, Eie Skøyen og Eie Ullern

Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00
Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11