Akersposten
Annonse: Eie Røa, Skøyen og Ullern

– Vi har god lokalkunnskap i Oslo vest

Eiendomsmeglerfullmektig ved Eie Skøyen, Tommy Johansson.

I slutten av november flyttet Eie Skøyen til nye lokaler i Karenslyst allé 49. Eiendomsmeglerne ser frem til å sitte mer sentralt på Skøyen, et område de selger mye og har stor lokalkunnskap om.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2020 kl 10:34

Etter mange år på hjørnet av Hoffsveien finner man nå Eie Skøyen i sjette etasje i Karenslyst allé 49 på Skøyen. Her sitter de sammen med Eie Eiendomsmeglings hovedkontor og Eie Advokatfirma, som ble lansert i november.

Eiendomsmeglerfullmektig ved Eie Skøyen, Tommy Johansson, mener det er veldig positivt med nytt kontor og forteller at de allerede trives veldig godt i nye lokaler.

– Det er nyere og større lokaler. Vi blir et veldig profesjonelt team når vi sitter sammen med administrasjonen og Eie Advokatfirma. Dette gjør at vi vil ha ekspertise i alle deler av eiendomsmeglingen, sier Johansson.

Viktig med lokalkunnskap

Johansson har jobbet i Eie Skøyen og Ullern i fire år og er veldig godt kjent i området. Han mener det er viktig å ha god lokalkunnskap når man selger boliger.

– Jeg har god kontakt med boligselgere og interessenter i området. Hele kontoret har god lokalkunnskap i Oslo vest. Det gjør så at vi selger mye i område og møter mange interessenter, sier Johansson.

Skøyen er et område i stor vekst, og det er mye nytt som skjer i fremtiden. Johansson mener derfor at det en viktig med en megler som kjenner Skøyen og Ullern godt.

– Vi har solgt boliger her i over 25 år, så lokalkunnskap og et svært gjennomtenkt markedsføringskonseptet gjør at vi ligger et hestehode foran konkurrentene våre, i tillegg får du en svært dedikert megler i undertegnede, jeg er bevisst ansvaret mitt, og er kreativ der det er riktig å være kreativ.

Ønsker du en verdivurdering, eller har spørsmål til meg, så kontakte meg gjerne:

Tommy Johansson
Tlf: 97 98 29 36
Mail: tjo@eie.no

Interessert i boliger i Oslo vest?

Her finner du alle boligene fra Eie Røa, Eie Skøyen og Eie Ullern

Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00
Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...