ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Vi hadde ikke vært en idrettsby hvis det ikke var for folk som dere

Fire garderober, dusjer, toaletter, kafeteria med kjøkken, kontor og tekniske rom. Endelig er Røa ILs kunstisbane på Bogstad et fullverdig anlegg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.11.2018 kl 09:19

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BOGSTAD/RØA: Diskret plassert ved siden av den store isflaten, halvveis gjemt innunder utslagsmattene på golfklubbens drivingrange, ligger det rundt 400 kvadratmeter store garderobebygget til bandyavdelingen i Røa IL.

Torsdag kveld var det offisiell åpning, snorklipping og taler. Knut Aronsen, styreleder i Røa Bogstad Vinterparadis, ønsket velkommen, ikke minst til idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap), som representerte den aller største bidragsyteren økonomisk, Oslo kommune.

– Takk!

Byråden var aller mest opptatt av å hedre alle de frivillige og alt engasjementet som ligger bak dette anlegget, hvor selve kunstisbanen sto klar til bruk 2015, og hvor barn, ungdommer og andre bandyspillere og interesserte nå har flyttet ut av brakketilværelsen og inn et flott og praktisk garderobebygg.

(Saken fortsetter under bildegalleriet.)

– Vi hadde ikke vært en idrettsby hvis det ikke var for folk som dere, sa hun.

– Idretten drives videre av folk som engasjerer seg i lokalmiljøet sitt, for ungene sine og for nabolaget sitt. Så tusen, tusen takk! sa byråd Hansen og var ikke ferdig med takksigelsene.

– Jeg vil takke dere. Jeg vil takke for at kommunen faktisk har fått lov til å bli med å gjøre dette her. Det er nemlig et veldig godt eksempel på hva vi kan få til når frivilligheten, kommunen og private bidragsytere drar sammen i samme retning, sa hun.

Det nye bygget ligger på nedsiden av treningslokalene til golfklubben – og mattene på drivingrangen.

Fire fikk ekstra takk

Det var godt oppmøte både av unge og voksne torsdag, og mange har bidratt til både bane og garderobeanlegg. Fire personer fikk likevel litt ekstra oppmerksomhet og blomster av klubben, og det var Martin Novotny, Åsne Hanto, Jon Røstad og Roger Lyse.

Her kan du få se og høre takketalen de fire fikk av styreleder Knut Aronsen:

Bogstad kunstisbane