Akersposten

– Vi gleder oss allerede til julekvelden 2020!

TRADISJON: Fullt hus på Hovstua på Hovseter, der rundt 75 var samlet rundt bordene på julaften. Foto: Privat

– Vi var rundt 75 til bords denne kvelden, sier Ola Ramstad etter en vellykket julefeiring på frivilligsentralen på Hovstua.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.12.2019 kl 11:49

HOVSETER: Det var 18. gang Hovstua inviterte til julaftenfeiring, og det har aldri vært så mange samlet rundt bordet på julekvelden som i år. Mange av gjestene fikk til og med med seg ekstra julemat hjem fra festen, kan Ramstad fortelle. I tillegg var det noen som fikk tilkjørt mat hjem.

Det var Scandic Holmenkollen Park Hotell som leverte all maten, akkurat som i fjor, og mange andre lokale foreninger og sponsorer bidro sterkt til at dette ble en uforglemmelig opplevelse.

– Kvelden ble feiret på tradisjonell måte med meget god stemning, sang og musikk, taler og lesing av dikt, sier Ramstad. Kvelden ble avsluttet med utdeling av tre-fire julegaver til alle gjestene.

– Jeg benytter anledningen til å takke organisasjoner og private personer i bydelen for givergleden, sier Ramstad. – Ikke minst takker jeg de 12 frivillige hjelperne som møtte opp og gjorde en fantastisk jobb denne kvelden.

– Vi gleder oss allerede til julekvelden 2020!

LES OGSÅ: Rekordmange skal feire julaften på Hovstua

Foto: Privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...