Akersposten

– Vi er klare til å bistå!

Espen W. Andresen, leder for Vestre Aker Frivilligsentral.

– Flere frivillige står klare til å hjelpe med å handle inn matvarer og hente medisiner. Det er viktig for oss å understreke at vi løser disse oppgavene uten å komme i direkte kontakt med mottakeren, sier leder for Vestre Aker Frivilligsentral, Espen W. Andresen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2020 kl 10:05

VESTRE AKER: Selv om arrangementene på frivilligsentralene er stoppet for tiden, er den frivillige innsatsen slett ikke lagt død.

– Vi vil selvfølgelig følge de rådene og retningslinjene som gjelder, men dette er en tid hvor vi må stå sammen. Samhold og samarbeide sjelden vært viktigere enn det er nå, sier Andresen

– Flere frivillige står klare til å hjelpe med å handle inn matvarer og hente medisiner. Det er viktig for oss å understreke at vi løser disse oppgavene uten å komme i direkte kontakt med mottakeren, sier Andresen. – Varene vil bli plassert utenfor døren og de må betales med VIPPS. Eldre som ikke har tilgang til VIPPS vil selvfølgelig få muligheten til å betale med giro.

Aktivitetene til Frivilligsentralen, seniorsenter og andre møteplasser er midtpunktet for mange. Nå som alle disse er stengt ned, mister mange sitt faste holdepunkt og sosiale nettverk.

– Dette kan bli en stor utfordring for mange som bor alene hjemme. Fra mandag av starter vi derfor opp med et nytt tiltak vi kaller «Telefonvenn», sier han.

Trenger du hjelp til å handle eller hente medisiner? Ønsker du en telefonvenn? Ta kontakt med Frivilligsentralen. Vi kan nås på telefon 23 22 05 80 eller epost post@vestreaker.frivilligsentral.no

– Har du mulighet til å stille opp med handling eller som en telefonvenn? Ta kontakt med oss! oppfordrer Andresen.

LES OGSÅ: Bydel Ullern: Nå er tiden for å bli med i en ringegruppe

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...