Akersposten

«Vi er kjent med forholdene, men…»

Slik ser den avgiftsbelagte parkeringsplassen på Ullern Idrettspark ut. I bakgrunnen den asfalterte parkeringen for el-biler med lading. Foto: Reidar Martinsen

Ullern Idrettspark er blitt et moderne og flott idrettsanlegg med allehånde fasiliteter, og driftes av en av Oslos største idrettsforeninger. Ullern IF har all grunn til å være både fornøyd og stolt over hva de har fått til. Men er det noe som virkelig trekker ned inntrykket, så er det når man ankommer anlegget med bil.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2021 kl 13:27

ULLERNBANEN: Den avgiftsbelagte parkeringsplassen er full av hull, som blir stadig dypere. Kun el-biler og sykler har fått fine forhold. Resten av p-plassen ser ut som en slitt rallybane.

Onde tunger vil ha det til at det er bevisst. «Man skal ikke bruke penger på parkeringsplasser for fossildrevne biler». Nå tror vel ikke vi at det er noen slike baktanker tilstede i denne saken, men at parkeringsplassen, er i en elendig forfatning er hevet over tvil.

Ullern IF er også lettere fortvilet over tilstanden. Klubben har forøvrig mye pent å si om det arbeid som er gjennomført på anlegget av Bymiljøetaten, (BYM) og desto mer skuffet over at man ikke leverer på noe så enkelt som en parkeringsplass – hvor man altså i tillegg må betale for å få lov å parkere.

Akerspostens henvendelse til BYM, førte til dette svaret:

«Bymiljøetaten gjør kontinuerlig forbedringer av veier og gater, inkl. parkeringsplasser. Vi er kjent med forholdene på parkeringsplassen ved Ullern Idrettspark, men har foreløpig ikke noe konkret tidspunkt for utbedring».

Syklistene har imidlertid fått fine fasaliteter på Ullern Idrettspark. Foto: Reidar Martinsen

Man er altså klar over forholdet. Det kan jo bety at man gjør noe – før eller siden. Helst før, sier de hundrevis av brukerne av denne parkeringsplassen. Det er stor aktivitet på Ullern Idrettspark hver eneste dag, ikke minst fra tilreisende lag og tilskuere.

Og ikke alle kommer gående eller med el-bil eller sykkel.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...