Akersposten

– Vi er ekstremt klare!

Fra v: Kristine Bjørdal Leine, Kathrine Winnem Jørgensen og Synne Kinden Jensen ser frem til at Toppserien blåses i gang, og det skjer lørdag 23. mars klokken 14 i Bergen.

Det oser revansjelyst av Røa-jentene som lørdag går løs på en ny sesong med en – på papiret - vrien bortekamp.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.03.2019 kl 15:28

RØA: I fjor ble det litt stang ut for klubben som de siste par tiårene har vært vant til å kjempe på øverste halvdel av Toppserien-tabellen. Fem seriegull og like mange cupgull kan klubben vise til, men de siste årene har trang økonomi bidratt sterkt til at ambisjonene har blitt senket noe. Det viser også fjorårets 7. plass.

Klare for revansje

Røas nye kaptein, landslagsspiller Kristine B. Leine, viser at hun mener at fjorårssesongen ikke var helt optimal når hun sier til Akersposten:

– Vi er ekstremt klare for å revansjere fjorårets sesong. Vi har jobbet og trent hardt, og er klare for å sparke det hele i gang.

Ambisjonene før sesongen er klare. På Røabanen skal det i år kjempes om medaljer.

– Vi har ambisjoner om medalje i serien, og det er det vi skal jobbe hver eneste dag for å skulle klare, sier kapteinen, som imidlertid tror at det blir en jevnere kamp i toppen i år enn det var i fjor.

– Vi har fått flere spillere inn i troppen, slik at det er større kamp om plassene, noe jeg tror er sunt for laget. Man må alltid være på sitt beste for å kunne starte, noe som hever nivået på hver trening, sier hun.

Tøff åpning

– Det er ingen hemmelighet at det blir en tøff start for oss med å møte Sandviken på bortebane. De har fått mange spillere fra Arna Bjørnar og har et veldig sterkt lag på papiret og i hver posisjon, sier hun om Sandviken, som tok fjerdeplassen i fjor.

– Fordelen for oss ved å møte dem så tidlig i sesongen, er at de kanskje ikke er så samspilte som de nok etter hvert blir. Klepp og LSK venter også ganske så snart, så det blir en tøff start, men vi er klare og vi gleder oss, sier spilleren som tidlig i vinter ble kåret til Årets spillerforbilde i norsk fotball.

LES OGSÅ: – Jeg gleder meg mer en noen gang

– Det er utrolig mye kjekkere å spille når det er mye folk

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...