Akersposten

Vest mot øst på Røabanen

Røa møter Vålerenga hjemme lørdag 15. september kl. 15. Foto: Kristian Bjerke/Stabæk Media

Ta med venner, familien og naboer på kamp, alle kommer inn gratis. Røa håper på folkefest, og programmet starter allerede to timer før kamp.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2018 kl 10:28

RØA: – Hvorfor heter det «Redd Barna-kampen»?

– Redd Barna samarbeider med både Røa Dynamite Girls og Vålerenga. Redd Barna er glade for og stolte av at fotballklubbene kommer sammen og sammen skaper denne familiedagen med gratis inngang på Røabanen, og for at kampen kalles Redd Barna-kampen, forteller Elin Langli, rådgiver prosjekt og utvikling i Redd Barna.

– Redd Barna har nå en nasjonal kampanje om at alle barn har rett til lek og fritid, og arbeider for å at flere barn og unge skal få delta på fritidsaktiviteter. Redd Barna vil være tilstede på Røabanen, og arrangere noen fine aktiviteter for barna før kampen, tilføyer Langli.

– Hva skjer 15. september på Røabanen?

I samarbeid med Redd Barna og våre partnere tilbyr Røa Dynamite Girls fri inngang til Toppserie-kampen mot Vålerenga 15.09. Næringslivet og privatpersoner betaler et kronebeløp per tilskuer og lar dermed publikum få oppleve denne kampen gratis! Jo mer folk på kamp, jo mer tjener klubben!

Det blir aktiviteter for store og små på Røabanen allerede fra kl. 13:00:

– 3v3-kamper

– Redd Barnas kunnskapssti

– Lykkehjul, lasermåler og andre aktiviteter

– Kiosk med salg av pølser, is og vafler

– En rekke stands med lokale og nasjonale aktører

Etter kampen mellom Røa og Vålerenga vil du få mulighet til å sikre deg både autografer og en selfie eller ti med jentene!

Håper din bedrift ønsker å støtte Røa Dynamite Girls for videre satsning!

Ønsker du å støtte Røa Dynamite Girls med et beløp på mellom 1,- og 50,- per tilskuer til kronekampen 2018? Som bidragsyter får du solid omtale og promotering på hjemmesiden, i kampprogram, i forhåndssaker, på Facebook og av speaker på kampdag. Ring eller send melding til Erik Olsson på 90 80 90 06.

– Vi håper så mange som mulig ser verdien i å delta på Redd Barna-kampen – både som bidragsyter, men også som tilskuer, sier Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite.

Blant alle bidragsytere vil det bli trukket premier fra både lokale og nasjonale aktører.

Røa Dynamite Girls takker for alle bidrag, for din støtte og for oppmøte.

Røa Dynamite Girls mot Vålerenga. Byderby. Vest mot øst. Røabanen. 15. september klokken 15.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...