Akersposten

Torsdag 19. mars:

Verden på vippepunktet - på nett

OGSÅ LOKALT: Professor Dag O. Hessen advarte politikerne om å bygge ut i Husebyskogen i forbindelse med vannbehandlingsanlegget. Foto: Vidar Bakken

Røamannen er landets mestselgende saksprosaforfatter og torsdag holder han boklansering for et stort publikum - på nett!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.03.2020 kl 19:28

RØA: Dag O. Hessen, som blant annet i flere omganger advarte byrådspolitikerne å vedta utbygging i Husebyskogen, har stor suksess med boken "Verden på vippepunktet". Den planlagte lanseringen ble naturlig nok avlyst på grunn av tiltakene knyttet til koronaviruset. I mellomtiden har boken havnet på salgstoppen.

Les også: Røa-forfatteren solgte ut boken på en helg

- Forfattere og forlag må være kreative i disse koronatider og finne nye kanaler for litteraturen. Med 10 000 i opplag for denne boken og med førsteplass på bestselgerlisten, så håper vi dette kan bli seerrekord for en streaming av et foredrag, sier forlagssjef Gerd Johnsen i Res Publica forlag.

Foredraget med Dag O. Hessen blir strømmet torsdag 19. mars fra klokken 20.00, slik at alle kan delta hjemmefra. Det er snakk om en flerkameraproduksjon. Mer om arrangementet ved å følge denne linken

Foredraget tar altså utgangspunkt i boken «Verden på vippepunktet» om klimaet og artsmangfold, hva som er status og hva vi kan gjøre.

Følg Akersposten på Facebook

Les også:

«Husebyskogen – den reelle verdien av grøntområdet»

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...