Akersposten

Veltede trær stoppet t-bane og trafikk på Ring 3

Dette synet møtte besøkende på kirkegården ved Ullern kirke lørdag morgen. Foto: Reidar Martinsen

Flere steder i Oslo vest meldes det om at vinden natt til lørdag har satt sine spor. Det gikk også utover trafikk både på hovedveier og t-banespor.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

OSLO VEST: Natt til lørdag måtte et tre gi etter for vindkastene like ved Radiumhospitalet. Politiet meldte om at treet havnet på Ring 3 i i vestgående retning.

«Ring 3 vestgående ved Radiumhospitalet. Et tre har blåst over ende og blokkerer hele veibanen. Politi og brannvesen er på vei.»

Det skrev politiet, og litt senere meldte de at kranbil måtte til for å fjerne treet fra veien.

Flere trær

På Holmen våknet Knut Ottersen av at et stort brak. Lørdag morgen kunne han konstatere at braket kom fra et stort tre som hadde veltet.

Også på t-banen mellom Holmen og Hovseter skapte et veltet tre problemer for trafikken. Det skriver NRK.

På Ullern kirkegård gikk det også for seg i vinden natt til lørdag. En Akersposten-leser har sendt oss bildet av hvordan det så ut på gangveien på kirkegården lørdag.

Ikke nød

Oslo 110-sentral minner folk på at nødnummeret ikke skal brukes til å melde fra om veltede trær. De skriver på Twitter:

«Mange ringer brannvesenet på nødnummer 110 for å melde om veltede trær. 110 kan benyttes ved akutte hendelser der liv eller helse er truet. Nødnummeret skal IKKE benyttes dersom man trenger hjelp til fjerning av vindfall på egen eiendom, da kontakter man trefeller, e.l.»

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...