Akersposten
Annonse: CC Vest

Velkommen til bords!

Endelig kan alle restaurantene og serveringsstedene på CC Vest ønske alle sine kunder velkommen til bords for et smakelig måltid.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2021 kl 12:06

I snart 7 måneder har restaurantene i Oslo ikke hatt lov til å ha sittende gjester i sine lokaler. Treningssentrene har også måttet holde stengt grunnet smittevern. Onsdag 26. mai åpnet både SATS CC Vest igjen og alle serveringsstedene kunne ønske kunder velkommen til bords.

– Nå er vi veldig lettet, og vi gleder oss over å kunne ønske kundene våre velkommen tilbake til en kaffepause med deilig bakst eller et smakfullt måltid hos et av våre mange spisesteder, sier senterleder Celine Waldjac.

Brasseriet Mats & Martin på CC Vest er en av de som har brukt dagene frem mot gjenåpningen til å oppgradere både restauranten og menyen.

– Nå er også uteserveringen klar til å nytes, sier Mats Bunæs, daglig leder ved Mats & Martin.

Mats Bunæs på takterrassen i strålende sol, klar til å ta mot gjester igjen.

Disse åpner for servering

  • Baker Hansen
  • Joe & The Juice
  • Åpent Bakeri
  • Mats & Martin
  • Niwa
  • Flatbread Factory
  • Deli CC
  • Oslo Raw
  • Steam
  • McDonalds


– Det er en gjeng med fantastiske kollegaer her på CC Vest som gleder seg til å ta imot gjester. Vi vil gjøre vårt ytterste for at dere skal få en etterlengtet og god opplevelse, forteller Bunæs på vegne av seg selv og sine kollegaer på CC Vest.

En bransje som trenger deg

Det har vært en krevende tid for bransjen. Etter syv måneder med nedstengning har likevel to av restaurantene på CC Vest holdt åpent. Under hele perioden har Mats & Martin og Niwa Sushi holdt åpent for take away.

Bunæs forteller at take away-tilbudet har vært populært og en redning i en tøff tid.

– Jeg og mine kollegaer på CC Vest er overveldet over hvor mange av våre faste kunder som har støttet oss gjennom denne tiden. Tusen takk for at dere har kjøpt mat hos oss hver gang dere har hatt lyst på noe ekstra godt, sier Bunæs.

Senterleder Celine Waldjac sier hun er stolt av at de to restaurantene som snudde seg rundt og organiserte nye løsninger for å kunne holde åpent. Nå oppfordrer hun både nye og gamle kunder til å spise på serveringsstedene på senteret.

– Vi har nå ti serveringssteder på CC Vest, som alle tilbyr smakfull mat og noe godt å drikke, sier Waldjac.

Minner om smittevern

Selv om gleden er stor over å kunne ønske kundene velkommen til bords, tas smittevern fortsatt på alvor.

– Alle våre serveringssteder på CC Vest overholder alle tiltak anbefalt av Oslo kommune. Vi har egne smittevernansvarlige på jobb hver dag, som sørger for at dette gjennomføres som det skal. Vi sørger for god avstand mellom bordene og kontinuerlig desinfisering av alle berøringspunkt, informerer Bunæs.

CC Vest ber om at du følger disse tiltakene når du besøker senteret:

– På vegne av alle serveringsstedene på CC Vest vil jeg si, vi gleder oss til å se deg igjen, sier Waldjac.

Nå kan du trene på SATS

Treningssenteret SATS CC Vest har også måttet holde stengt de syv siste månedene. Nå åpner treningssenteret opp for at du kan trene egentrening i deres lokaler igjen. Gruppetimer er fortsatt ikke tilgjengelig grunnet smittevern.

I likhet med resten av CC Vest tar også SATS smittevern på alvor. Du må derfor booke deg tid for egentrening i forkant av planlagte treningsøkt.

– På den måten unngår vi at man blir for mange av gangen på treningssenteret, sier Waldjac.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...