Akersposten

«Velkommen til å møte politikerne torsdag 6. mai»

VELKOMMEN: Politikerne i bydelen tar mange avgjørelser som angår bydelens innbyggere. Anita Asdahl Hoff oppfordrer til å følge med på møtet eller delta i "Åpen halvtime" torsdag 6. mai.

Velkommen til å delta digitalt på Bydelsutvalgets møte torsdag 6. mai kl 18; enten passivt på Bydel Vestre Aker sin Facebookside, hvor møtet streames, eller ved å få teams-lenke fra bydelens sekretariat hvis man skal delta med innlegg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2021 kl 08:55

Nå er det et år siden vi hadde publikummere som kom for å lytte eller bidra med innspill til bydelspolitikerne i «publikums halvtime». Det har vært viktig for oss politikere å høre hvor skoen trykker i bydelen eller hva de mener om saker som skal behandles i bylelsutvalgsmøtene. For å ha et levende lokaldemokrati må det være god kontakt mellom Bydelsutvalget, Vel og berørte parter.

Etter at pandemien brøt ut for fullt er det blitt mere komplisert å delta i bydelsutvalgets "publikums halvtime». Smittevern-tiltakene ble strenge og viktige å overholde. Nå foregår de fleste politiske møtene på teams.

Publikum må bestille adgangs-lenke fra bydelens sekretariat (Inger Thommessen, tel: 92486282, e-mail: inger.thommessen@bva.oslo.kommune.no) om de ønsker å delta i «publikums halvtime» for å si sin mening i forhold til saker på sakskartet eller andre saker de er opptatt av. Inger Thommessen forteller at dette fungerer godt.

Vil du bare følge med på hva som skjer på møtet, er det bare å klikke seg inn på Bydel Vestre Akers facebookside. Ved å følge denne linken kan du se saker som skal opp på møtet.

Det er fortsatt mulighet til å påvirke og delta i bydelens ve og vel. Så velkommen til BU-møtet torsdag 6. mai og torsdag 17. juni kl 18. Da vil vi også dele ut bydelens kultur- og frivillighets-pris til henholdsvis Vebjørn Sand og Hanne-Karine Sperre.

Anita Asdahl Hoff
Nestleder i Bydelsutvalget (H)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...