ANNONSE
Annonse

Varsler full utrykning

Lilleaker skal brukes i eksamensoppgave for Brann- og redningsetaten tirsdag og onsdag.

Tirsdag blir det full utrykning hit. Når fire stigebiler fra Smestad Brannstasjon kommer svingende inn på byggetomta til Hent i Lilleaker Vest-prosjektet til Mustad Eiendom, er det ingen fare på ferde. Det er bare brannmenn som skal opp til eksamen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.10.2018 kl 10:42

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: I følge anleggsleder Ole Christian Antonsen i Hent blir det mye annerledes virksomhet på anleggstomta i to dager. – Ja, først har vi sagt ja til Smestad Brannstasjon om å bruke vårebygg til å teste ut stigebiler med nytt mannskap på tirsdag. Dagen etter er det mer «alvor». Da skal vi teste mannskaper i forbindelse med ulykke, sier Antonsen.

Det er en felles øvelse på onsdag, men Antonsen er usikker på hva som dukker opp av etater.

– Men det kan bli ganske frisk aktivitet her og «røykutvikling» må påregnes. Det kan sikkert oppfattes som skremmende for publikum, men greit da å vite at denne gangen er det bare en øvelse, sier Antonsen.

Utbyggingen av Lilleaker Vest med sine 208 leiligheter skrider ellers fremover, og i følge anleggslederen er man i grei rute. – Vi regner med å være ferdig utvendig med alle de syv blokkene innen utgangen av året. Men det er selvsagt mye innvendig arbeid igjen før vi er klare for innflytting, sier Antonsen.

ANNONSE
Annonse