Akersposten

– Var bare å pakke bagen og reise hjem

Astrid Uhrenholdt Jacobsen ser frem til noen dager hjemme på Ris, med gode snøforhold i marka. Nå er det gode resultater i NM som skal sørge for kvalifisering til enkeltdistanser i OL. Foto: Privat

Til tross for god plassering mandag, er Heming-jenta Astrid Uhrenholdt Jacobsen nå hjemme. Her forklarer hun hvorfor.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.01.2018 kl 13:10

RIS: Mens de andre kjemper i vind og regn onsdag i Oberstdorf, er Uhrenholdt Jacobsen nå hjemme igjen på Ris. Det til tross for at hun tok en respektabel syvendeplass på jaktstarten mandag, som var den tredje etappen.

Vil kvalifisere seg

– Hvorfor ble det til at du reiste hjem, Astrid?

– Jeg reiste hjem fordi jeg må bruke NM til å kvalifisere meg til distanser i OL. Selv om jeg er tatt ut i troppen, er jeg per nå ikke kvalifisert for noen løp, og det tenker jeg å gjøre noe med, sier hun til Akersposten.

Hun sier at hun har fått beskjed om at de resterende løpene i touren ikke er relevante for kvalifisering til enkeltdistanser i OL.

– Da var det bare å pakke bagen og komme seg hjem. Nå får jeg ti dager hjemme før jeg står på start i NM, sier Uhrenholdt Jacobsen.

Tror formen er god

Hun sier til Akersposten at hun ikke skal gjøre noe revolusjonerende her hjemme.

– Jeg tror nemlig at formen er ganske god og at det vil komme til syne når jeg nå skal konkurrere i lavlandet igjen, sier Heming-stjernen, som til helgen går Skeikampenrennet.

– Ellers er jeg glad for at det er vinterlig og gode treningsforhold i Oslo. Jeg har nemlig ikke vært hjemme mer enn tre ganger to døgn siden avreise til skisamling i midten av oktober, så det er på tide med litt ro her, sier hun.

LES OGSÅ: Astrid: – Spleis med meg!

Dette kan bli nye Smestad

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...