Akersposten

«Utvikling av Bestumkilen skjer best med en ren og levende Oslofjord»

DEBATT: Henning Klouman (A) og Gard Titlestad (A)

FORTSATT UENIGE: Gard Titlestad og Henning Klouman mener Ullern Venstre har for lavt presisjonsnivå i debatten om utviklingen av Bestumkilen.

Innsenderne mener i debatten om utviklingen av Bestumkilen at Venstre mangler presisjon.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Igjen ønsker vi rydde opp i Ullern Venstres mangel på presisjon. Møtet i februar var den siste realitetsbehandlingen av områdereguleringen hvor vi i Ullern Arbeiderparti fremmet vårt forslag som dessverre ikke fikk flertall.

Les saken: «Stor lokalpolitisk enighet om Bestumkilen og folkepark for hele Oslo»

Vi mener at vårt forslag gir muligheter som Skøyen og Oslo ikke bør gå glipp av. Vi tror at en åpen, demokratisk debatt om byutvikling, i dette tilfelle om Bestumkilen, vil fremme innbyggernes interesse for saken – og dermed fremme medvirkning.

Områderegulering Skøyen har nå gått til politisk behandling. Gir bystyret grønt lys for videre utvikling av Bestumkilen, blir aktiv medvirkning ved utforming av løsningene svært viktig. Her åpner det seg igjen en rekke muligheter langt utover det som er presentert i de foreløpige skissene fra PBE så langt. (Illustrasjonen fra PBE representerer ikke det potensialet for Bestumkilen som vi i Ullern Arbeiderparti jobber for.)

Arkitektkonkurranser parallelt med grasrottiltak for innbyggermedvirkning, bl.a. med sikte på å trekke unge med, vil bidra til at de gode løsningene kommer på bordet i den videre prosessen. Dette vil vi i Ullern Arbeiderparti jobbe aktivt for.

Flere av våre synspunkter på utvikling av Bestumkilen er dekket i våre tidligere innlegg, hvor vi peker på at utvikling av Bestumkilen vil innebære nye muligheter for idrett og rekreasjon – men også mer enn dette. (Et helårs kommunalt svømmeanlegg er en selvfølge, og også eksplisitt nedfelt i PBEs plan.)

Ullern Venstre gjør nok et pussig grep ved å fremstille det som om deres løsning er det som leder til en ren Oslofjord. Målet om en ren og levende Oslofjord deler vi i Ullern bydel med alle omkringliggende bydeler. Det er en utrolig viktig oppgave hvor vi nå må sette felles trykk på implementering av tverrgående og interkommunale tiltak for å rense og puste nytt liv til den fantastiske Oslofjorden. Her inviterer vi Ullern Venstre til felles sak – felles innsats.

Henning Klouman og Gard Titlestad
Ullern Arbeiderparti

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...