Akersposten

Utsetter ombyggingen

Butikksjef Jørgen Rønning har store planer for Meny på Røa Senter. Nå blir planene utsatt på grunn av korona-krisen. Arkivfoto

På grunn av korona-krisen lar det seg ikke gjøre å gjennomføre Meny Røas omfattende ombyggingsplaner denne våren.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2020 kl 09:43

RØA: – Vi får rett og slett ikke nok folk til å gjøre jobben, sier butikksjef hos Meny på Røa Senter, Jørgen Rønning. Derfor utsettes ombyggingen som egentlig skulle startet i begynnelsen av april. Det var planlagt gjenåpning av en større og mer moderne butikk i begynnelsen av mai. Nå kommer butikken i stedet til å holde åpent fremover.

– Vi har i første omgang utsatt ombyggingen slik at vi åpner ny butikk til skolestart. Så får vi se om det lar seg gjøre, sier Rønning til Akersposten.

Planene er klare for en butikk med 500 kvadatmeter større butikkareal, og den skal bli det som Meny selv omtaler som en «gourmet»-butikk.

Les mer om planene her.

Færre kunder,, men de handler mer

– Hva slags endringer i handlemønsteret ser dere i disse korona-tider?

– Det er litt færre kunder enn vi hadde før, men hver kunde handler mer. De er blitt flinkere til å handle, sier Rønning, som ser det som en fordel når et av de viktigste målene er å holde avstand mellom kundene for å hindre smitte.

– Ja, det er positivt. Det betyr mindre trengsel.

– Hvordan ser det ut i hyllene? Har dere stadig god tilgang på varer?

– Ja, det er nok mat. Det er noen enkeltprodukter vi noen ganger går tom for, som for eksempel gjær. Det forsvinner fort når det kommer inn, sier butikksjefen.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...