Akersposten

– Utrolig mange gode!

– Vi er utrolig glad for at Ullern kultursenter denne vårsesongen kan by på mange interessante navn og temaer. Blant andre eldre-byråden og ordføreren, sier leder i Brukerrådet, Marit Fabritius. Foto: Bjørg Duve

– Det er utrolig mange gode innledere på Ullern kultursenter denne våren. Jeg ser virkelig fram til vårsesongen, sier Marit Fabritius, leder i senterets brukerråd, til Akersposten. Onsdag er det «Åpen dag» på Kultursenteret. Møtet begynner klokken 12.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2018 kl 14:43

LILLEAKER: – Det er viktig for oss at vi kan gi et variert tilbud enten det gjelder kurs, foredrag eller andre aktiviteter, sier Marit Fabritius. Hun oppfordrer så mange som mulig til å komme på møtet onsdag klokken 12. Det er selvsagt gratis. Det er også kaffen og vaffelen. Der vil en høre mer om hva Ullern kultursenter har å by på.

Byråd og ordfører

– Jeg synes det er veldig hyggelig at den nye eldrebyråden Tone Tellevik Dahl, ordfører Marianne Borgen, Astrid Nøklebye Heiberg og bydelsdirektøren kommer på MandagsSTOPPEN. En spennende møteserie, sier lederen i brukerrådet. Hun kan fortelle at folk er veldig raske til å melde seg på de mange kursene.

– Denne gangen har vi også kurs i gotisk håndskrift, sier hun.

Onsdagsforedragene

Kultursenterets onsdagsforedrag er etter hvert godt kjent. Gjennom flere år har senteret hatt gode foredragsholdere.

– Onsdagsforedragene denne våren vil nok trekke mange tilhørere. Det forstår jeg godt. Jeg har allerede blinket meg ut noen jeg bare må få med meg, sier Fabritius. Den åndelige føden er viktig, men hun trekker raskt fram alle tilbudene som finnes innen trim-avdelingen.

– Vi vet at fysisk og psykisk helse henger sammen. Vi prøver å gi tilbud til hele mennesket.

Dataklubben

– Et av våre meget populære tilbud er dataklubben. Her kan en stikke innom med store og små problemer enten det gjelder smarttelefoner, nettbrett eller datamaskiner, sier Fabritius og legger til at det er ikke få som får hjelp og går lettet hjem igjen. Dette er et gratistilbud om tirsdager og torsdager mellom klokken 10 og 12 de dagene det er datakurs.

– Det er ikke enkelt å henge med i en hurtig utviklende dataverdenen. Dette er ikke noe som læres en gang for alle, sier Marit Fabritius.

LES OGSÅ: Lilleaker: Her kan noen slett ikke lese

Slik blir du kvitt juletreet

Dette kan bli nye Smestad

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...