Akersposten

Utenbys ungdommer truet syklist med øks

Illustrasjonsbilde

Det var dramatisk da en syklist ble truet med øks av fem ungdommer ved Bogstad.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2020 kl 21:16

BOGSTAD: Politiets operasjonssentral meldte i ettermiddag på twitter: "Har vært en trusselsituasjon ved bruk av øks ved Bogstad camping. Ingen er skadet. Vi har kontroll på 5 personer og 1 øks.
Fornærmede har syklet på en sykkelsti- og blitt truet av berusede/rusede ungdommer som befant seg i sykkelstien. En av ungdommene er så ruset at ambulanse er tilkalt."

Operativ leder ved politiets operasjonssentral, Andre Kråkenes, kan informere om at det dreier seg om ungdommer utenbys fra, som var involvert i trusselsituasjonen.

- En syklist møtte fem ungdommer som sto i sykkelstien. Da syklisten ville passere oppsto det en situasjon hvor den ene ungdommen dro frem en øks og truet vedkommende. De fremsto ikke som edrue. Disse ble tatt hånd om av politiet. Ungdommene var i alderen 14 til 19 år, sier Kråkenes

- Hva slags rusmidler er det snakk om at disse kan ha inntatt?

- Vi antar at det er snakk om blandingsrus, sier Kråkenes.

Det er ikke kjent om ungdommene camperte i området.

Politiet skriver senere på twitter:
"Den ene ungdommen, 19 år, ble friskmeldt av amb. personell. Kjøres inn i arrest. Blir anmeldt for trusler med øks."

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...