Akersposten

Ute av drift igjen

BLINKENDE RØDT: Lange køer på Lilleaker, da bomanlegget onsdag ettermiddag sto med konstant blinkende rødt. Foto: privat

Det gamle bomanlegget var stadig ute av drift. Nå er det det nye som svikter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2021 kl 15:00

LILLEAKER: Onsdag ettermiddag var det stor kødannelse i Lilleakerveien i begge retninger. Det nye bomanlegget sto oppe, mens trafikklyset konstant blinket rødt. Det førte til at bilistene svært forsiktig passerte overgangen for å sjekke om kryssende trikk var på vei. Flere biler snudde i veien på grunn av stillestående kø.

I dag tidlig, torsdag, var det kommet opp skilting om at bomanlegget er ute av drift. Det er ikke første gang at de nye bomanleggene (2020) langs linjen svikter, selv om det var mye verre tidligere.

Les også: 2018: Hva er egentlig galt med bommene på Lilleaker?

Vi spurte Sporveien om årsaken til feilen og om når det er ventet å komme i normal drift igjen.

Torsdag ettermiddag kan pressevakt i Sporveien, Thomas Aleksander Ege, informere om at bomanlegget ikke vil være i stand før tidligst i morgen, fredag.

- Bomanlegget på Lilleaker har dessverre hatt en teknisk feil. Nye deler er bestilt. Etter planen skal bomanlegget fungerer som normalt igjen i løpet av morgendagen. Vi beklager ulempen, sier Ege.

Fredag 20.08, klokken 13.54, opplyser Sporveien at bomalegget er i drift.

Les også: «Nye bommer ser ut til å være til liten nytte»

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...