ANNONSE
Annonse

Usikkert om golfstjernen kommer tilbake

Suzann Pettersen er den beste norske golfspilleren gjennom tidene. Nå er det usikkert om hun gjort seg ferdig med toppsatsingen. Foto: NGF

– Mitt comeback blir utsatt, om det blir noe comeback, sier Suzann Pettersen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2019 kl 12:20

ANNONSE
Annonse

SMESTAD: – Det indre suget etter å begynne og konkurrere igjen er ikke der per i dag. Akkurat nå nyter jeg hverdagen hjemme med Herman, sier Suzann Pettersen til TV 2 Sporten.

Det er et halvt år siden hun fødte sønnen Herman, men hun har tidligere signalisert at hun ikke har gjort sitt på golfbanen. Særlig tanken på nok en OL-deltakelse – i Tokyo i 2020 – har vært fristende.

– OL har alltid vært en stor drøm. Rio i 2016 var en stor opplevelse. Selv om jeg ikke lyktes helt var jeg samtidig ikke så langt unna en medalje. Deltakelse i Tokyo frister, sier hun til TV2.no.

– Hverdagen er helt annerledes nå enn for ett år siden, det er ikke jeg som kommer først lengre. Jeg tipper jeg har vært på golfbanen maks seks ganger det siste året, sier Suzann Pettersen.

Det er tidligere blitt kjent at Petterson og ektemannen Christian Fredrik Ringvold har kjøpt en bolig like ved Holmendammen, en bolig de har planer om å rive for bygge nytt. Det er ikke langt fra stedet der golfstjernen har vokst opp.

Les hele saken på TV2.no her

LES OGSÅ: Suzann Pettersen fødte en gutt

Suzann Pettersen

Suzann Pettersen (født 7. april 1981 i Oslo), gjerne kalt «Tutta», er Norges fremste kvinnelige golfspiller.

Sin beste plassering på verdensrankingen oppnådde hun i september 2009, da hun lå en uke som nummer to. I mai 2011, etter seieren i Sybase Match Play Championship, rykket hun igjen opp til andreplass på rankingen.[1]

Hun har syv seire på Ladies European Tour og femten på den amerikanske LPGA-touren, heriblant majorturneringene LPGA Championship i 2007 og Evian Championship i 2013. Hjemmeklubben hennes er Oslo Golfklubb.

Suzann Pettersen har på sitt beste vært nummer 2 på verdensrankingen.

Kilde: Wikipedia

ANNONSE
Annonse