Akersposten

Ungdommer slo ned og skadet mann

Foto: Arkivfoto

Politiet søker søndag kveld etter flere gjerningspersoner i området ved Borgen, der en mann skal være slått ned.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2019 kl 20:31

BORGEN: «Borgen: Vi søker etter flere gjerningspersoner, etter at en mann skal ha blitt slått ned og trolig skadd. Fornærmede blir undersøkt av helsepersonell, og avhørt av oss.»

Det skrev politiet på Twitter like før kl. 19.30 søndag. De skrev også at « gjerningspersonene skal være både gutter og jenter, dels iført hettegensere».

– Dette skjedde like ved gravlunden, og vi fikk melding kl. 19.11. Da fikk vi beskjed om en mann som lå nede på bakken, blodig, og det løp personer fra stedet. Mannen skal ha blitt forsøkt ranet og er blitt slått i hodet, kanskje med balltre, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Akersposten.

– Gjerningspersonene er i ungdomsalder, både gutter og jenter, antakelig fire eller fem. Det er nevnt at de løp i retning mot Majorstuen. Vi er ute med mye ressurser og søker nå, sier Jøkling.

«Det kan se ut som om dette er et ransforsøk, hvor fornærmede ble slått i hodet med et balltre,» skrev politiet på Twitter.

Offeret er kjørt til legevakt, og politiet etterlyser vitner til ugjerningen. Ta eventuelt kontakt med politiet på tlf. 02800.

"Vi følger opp fornærmede og et vitne, og oppretter sak. Søk etter gjerningspersoner er så langt uten resultat" skrev politiet kl. 20.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...