ANNONSE
Annonse
Akersposten

Ungdommer slo ned og skadet mann

Foto: Arkivfoto

Politiet søker søndag kveld etter flere gjerningspersoner i området ved Borgen, der en mann skal være slått ned.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2019 kl 20:31

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BORGEN: «Borgen: Vi søker etter flere gjerningspersoner, etter at en mann skal ha blitt slått ned og trolig skadd. Fornærmede blir undersøkt av helsepersonell, og avhørt av oss.»

Det skrev politiet på Twitter like før kl. 19.30 søndag. De skrev også at « gjerningspersonene skal være både gutter og jenter, dels iført hettegensere».

– Dette skjedde like ved gravlunden, og vi fikk melding kl. 19.11. Da fikk vi beskjed om en mann som lå nede på bakken, blodig, og det løp personer fra stedet. Mannen skal ha blitt forsøkt ranet og er blitt slått i hodet, kanskje med balltre, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Akersposten.

– Gjerningspersonene er i ungdomsalder, både gutter og jenter, antakelig fire eller fem. Det er nevnt at de løp i retning mot Majorstuen. Vi er ute med mye ressurser og søker nå, sier Jøkling.

«Det kan se ut som om dette er et ransforsøk, hvor fornærmede ble slått i hodet med et balltre,» skrev politiet på Twitter.

Offeret er kjørt til legevakt, og politiet etterlyser vitner til ugjerningen. Ta eventuelt kontakt med politiet på tlf. 02800.

"Vi følger opp fornærmede og et vitne, og oppretter sak. Søk etter gjerningspersoner er så langt uten resultat" skrev politiet kl. 20.