Akersposten

Ulykke på stasjon ga full t-banestans

En mann er skadet, og t-banen står vestover søndag kveld etter en ulykke hvor Brann-supportere har vært involvert – på Nationaltheatret stasjon. Arkivfoto

En person er alvorlig skadet etter å ha havnet i t-banesporet, og senere er det blitt full stans i t-banen i begge retninger gjennom sentrum.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2018 kl 21:35

OSLO: Det er blitt kastet bluss på perrongen, og en person er skadet etter å ha havnet i sporet ved Nationaltheatret stasjon søndag kveld. Det er i forkant av fotballkamp mellom Vålerenga og Brann søndag kveld, hendelsen har oppstått.

Foreløpig er det uvisst skadeomfang på personen, får Akersposten opplyst klokken 19 fra politiet.

Sporveien melder samtidig på Twitter om at det nå er full stans i begge retninger, mens politiet opplyser at det kjøres t-baner fra Stortinget.

– Nå må man løse det som er prekært først. Akkurat nå trenger vi litt tid på å få det hele i gang igjen, sier Cato Asperud til Akersposten like etter klokken 19. Det betyr i praksis at det nå er liten t-baneaktivitet på de vestlige linjene.

Klokken 19.15 melder polieti: !En person er påkjørt av t- banen, betegnes som alvorlig skadd, og tilstanden til vedkommende er ikke avklart. Hendelsesforløpet er foreløpig ikke avklart. Vi er på stedet med mange patruljer for å ivareta åstedet, ta opp vitneforklaringer mm.!

Noen minutter senere melder politiet: "Dette betegnes som en ulykke, og det har ikke vært supporterbråk i forkant. Det har kun vært supportere fra Brann til stede på t- baneområdet. Det er bekreftet at det er en brannsupporter som er skadd, men tilstanden til vedkommende er kritisk."

Angående t-banetrafikken melder Sporveien at alle linjer i vest nå kjører til Borgen og Blindern og snur, fordi det er problemer med strømmen på Majorstuen. Dette meldes klokken 19.48.

Klokken 20.15 melder Sporveien at t-banetrafikken igjen går normalt forbi Nationaltheatret.

Les også:

– Et fantastisk skolebygg på en helt fantastisk tomt

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...