Akersposten

Ullern vant CC Vest cup 2018

GRATULERER: Gutter 2006 fra Ullern IF kan heve den flotte pokalen etter å ha slått Mjøndalen i finalen. Foto: Privat

Bandy lever i beste velgående. CC Vest Cup på Ullernbanen trakk 300 aktive spillere i de yngste årsklasser.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ULLERNBANEN: Det er lett i disse OL-tider å glemme at det er minst like stor idrettsglede blant de yngste. Det var stor aktivitet på Ullernbanen, da 300 spillere fra 16 ulike klubber fra hele østlandet deltok i tradisjonelle CC Vest Cup. Det var årsklassene fra 2005 til og med 2009 som deltok, med til sammen 40 lag.

Les også: Byggestart til høsten for Ullerns nye idrettshall

Som vanlig ble arrangementet trygt og godt gjennomført. Lagene fra Røa, Ready og Ullern bet godt fra seg og på hjemmebane tok Ullern-guttene i klassen 2006 den gjeve pokalen hjem. I en spennende finale ble Mjøndalen banket 4-2. Da var det bare å slippe jubelen løs. Vi gratulerer.

På Ullern spilte:

Fredrik Arnesen, Henrik Elias Sebjørnsen, Hugo Bech, Iver Hove Gimnæs, Jakob Haugen (keeper), Johan Flaten, Noah Slind Welin, Olav Heyerdahl, Philip Thurmann-Moe, Snorre Ulvesæter, Anton Philipenko.

Trenere er: Haakon Heyerdahl, Anton Arnesen og Lars Thurmann-Moe.

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...