Akersposten

Ullern rystet fjorårets cupaskeladd

SJOKKERTE HJEMMELAGET: Ullern tok ledelsen etter bare seks minutter i oppgjøret mot Kvik Halden, da den ferske lagkapteinen Felix Myhre satte inn en markkryper fra 17-18 meter. Foto: Petter Myhre

Oslo-laget yppet seg mot hjemmesterke haldensere. Men til tross for tidlig cupexit: Det er optimisme å spore på trenerbenken, der blikkene er rettet mot sesongens første byderby for vestkantlaget.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.04.2016 kl 20:05

KVIK HALDEN-ULLERN 3-1:- Det var ikke planen vår å bli slått ut fra cupen. Samtidig så møtte vi vel ett av Norges beste hjemmelag på vårt nivå. I fjor slo de både Fredrikstad og Strømsgodset på eget gress, og måtte til Molde før de røk ut, sier Ullern-treneren Ole Johan Aas dagen derpå NM-nederlaget for annendivisjonslaget Kvik Halden.

Bare nesten ...

På en tung og humpete gressbane i Halden kunne hjemmelaget, som var 2015s store cupaskeladd, ta ett steg videre i den tradisjonsrike turneringen, med sluttresultatet 3-1. I fjor ble den tidligere Ham-Kam-spilleren Glenn Ståhls gutter cupyndlinger gjennom å nå 4.runde.

- Vi var avhengige av at ting gikk vår vei, men det gjorde de ikke. Marginene gikk i mot. Det var absolutt mulig å ta med seg noe derifra, så det var litt skuffende sånn alt i alt, oppsummerer en fattet Ullern-trener.

Det var for øvrig Strømsgodset-aktuelle Felix Myhre som scoret oslolagets mål, etter bare seks minutter i gårsdagens oppgjør i Østfold.

17-åringen bar dessuten kapteinsbindet for første gang i seniorsammenheng.

- Felix får full score på å representere verdiene Ullern IF ønsker å stå for, og er således et veldig godt kapteinemne, sier Aas om lagets hærfører.

LES OGSÅ: Finsiktet av tysk storklubb

Byderby

Lørdag kl. 16 møter Myhre & co Skeid på Nordre Åsen kunstgress. Trener Aas håper og tror mannskapet nå er på riktig vei, på tross av det tunge 0-3 tapet for Follo i sesongpremièren forrige helg.

- Cupkampen var et stort steg i riktig retning. Vi har et ungt lag, og vi kommer til å variere. Men jeg er positiv inn mot helga, sier han.

SER FREMOVER: Hovedtreneren for Ullerns seniorlag, Ole Johan Aas, går en spennende helg i møte. Lørdag møter det unge mannskapet Skeid. Foto: Petter Myhre

Den ambisiøse 29-åringen forteller kampen mot byrivalene nord i hovedstaden blir en like viktig kamp å vinne som sesongens resterende kamper, verken mer eller mindre.

- Vi får jobbe med ting vi kan bli bedre på, så får konsekvensen være at vi vinner. Men da må fokus være korrekt, sier Aas.

Unngår skittkasting

Derfor vil ikke hovedtreneren bedrive noen form for «mind games» før lørdagens byderby.

- Det er hyggelig å møte lag fra Oslo, men vi har ikke noen store rivaler sånn sett etter at Holmen rykket ned. Skeid og Kjelsås føler nok på sin side at de er hverandres største rivaler, og for oss blir det som å møte hvilket som helst annet lag i avdelingen, sier en selvsikker Aas - og legger til med et glimt i øyet:

- Det vil nok ikke komme noen ultras fra Ullern!

LES OGSÅ: Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

PS: I fjor endte oppgjørene Ullern-Skeid 2-2 og 0-2.

Ullern stilte følgende lag mot Kvik Halden:

Thomas Lia - Aleksander B.Christensson, Håkon Buckner (Tallak Bright-Taylor etter 81 min.), Svein Marius Koss - Felix Myhre - Sander Nordeide, Håvard Thun, Jørgen Solvang Nilsen, Kenneth Di Vita Jensen - Saif Haydar (Einar Lundefaret etter 75 min.), Håkon Rekdal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...