ANNONSE
Annonse

Ullern-kontorene raidet i natt

Tyver har vært på ferde i kontorene på Ullernbanen natt til tirsdag. Her fra en fotballcup tidlig i sommer. Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

– Innbrudd er spesielt smålig når man går løs på organisasjoner som gjør så mye frivillig arbeid for barn og unge, sier daglig leder i Ullern IF, Hans Ultvedt Skageng.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2016 kl 09:14

ANNONSE
Annonse

ULLERNBANEN: En gang mellom klokken 22.30 mandag kveld og 06.30 tirsdag morgen har innbruddstyver vært på ferde i kontorene til Ullern IF på Ullernbanen. Pc’er og videoutstyr er blant det som er stjålet.

– De har kommet seg inn gjennom et vindu de må ha lirket opp, sier Ultvedt Skageng til Akersposten.no. Han forteller at de fant igjen to av pc’ene like innenfor området til Ullernbanen tidligere i dag, men fem pc’er er fremdeles savnet.

– Dette var sure greier. Det er spesielt ergerlig at noen gjør sånt mot en idrettsklubb. Dette koster oss både tid og penger, penger som skulle vært brukt på positive ting for barn og ungdom, sier han.

– Det forsvant dermed en del dokumenter, analyseprogrammer for kamper og sånt. Dette tar lang tid å rekonstruere. Jeg kan ikke forstå at det er så mye verdi i det heller. Dette er verdier for oss, ikke så mye for andre, sier han til Akersposten.no.

Nå er sikkerheten på Ullern-kontorene et hett tema, ifølge daglig leder.

– Vi har snakket om nå at vi skal gå gjennom sikkerheten, for eksempel alarm eller kameraer. Det er regler om dette, for det er jo ikke meningen å overvåke folk, påpeker han.

Ettersom de fant igjen litt av tyvegodset, ber han folk i området være ekstra obs på utstyr som kan stamme fra innbruddet.

Les også: Hvor lenge kan vi bo i hjemmet vårt?

Kanonspurt reddet seriepremieren for Aker Topphåndball

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse