Akersposten

Ullern-gutten Felix forlenget med Vålerenga og håper på VM-suksess

Felix Horn Myhre fyller 20 år i mars. Ullern-gutten har signert ny avtale med sin klubb, Vålerenga og håper på en strålende sesong. Foto: Kenneth Berger

Ullern-gutten Felix (19) er allerede en viktig spiller i Vålerenga. Nå har han forlenget avtalen med eliteserieklubben – og til sommeren spiller han antakelig VM for Norge.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 31.01.2019 kl 19:56

ULLERN: Det er to år siden Felix Horn Myhre tok steget fra Ullern til Vålerenga. Karrieren startet med litt stang ut, da store deler av 2017-sesongen ble preget av kyssesyke og skader. Men i 2018 begynte han for alvor å vise seg frem på midtbanen til byens eneste eliteserielag.

Nå er han 19 år og står med 26 kamper og tre mål for klubben. Blant annet satte han en lekker chip mot Brann på Intility Arena i 2-0-seieren sist sesong.

Torsdag kom nyheten om at Horn Myhre har forlenget avtalen med Vålerenga, og nå ser både han og klubben fremover mot en spennende sesong.

Vil kjempe om plass i elleveren

– I Felix har Vålerenga en veldig lovende spiller som tar nye steg hver eneste dag. Han er voksen for alderen og har ferdigheter både med og uten ball som er svært spennende. I tillegg er han lokal, og det er vi stolte av, sier Vålerengas sportslige leder, Jørgen Ingebrigtsen til vif-fotball.no.

– Felix har hatt veldig stor utvikling de siste to årene, og vil kjempe om en plass i elleveren på lik linje med de mer etablerte spillerne. Vi ønsker å være med å kjempe i toppen av norsk fotball, og med denne signeringen viser vi at vi har stor tro på at Felix skal være en del av denne satsingen, sier han.

Har troen på god sesong

Midtbanetalentet selv, som trives aller best i en dyp midtbanerolle i Ronny Deilas 4-2-3-1-system, sier at det føles utrolig bra å ha signert en ny kontrakt.

– Jeg tror virkelig at dette kan bli en bra sesong, både for meg personlig og for lagets del. Vi har kommet godt i gang så langt og jobber bra hver eneste dag, sier Ullern-gutten til vif-fotball.no.

Til sommeren er han også høyaktuell for å representere Norge i U20-VM i Polen.

– Det blir veldig gøy. Det er en god mulighet til å få testet seg på et internasjonalt nivå og en annen arena enn man konkurrere på til daglig, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...