Akersposten

«Uforståelig at MDG har snudd»

Bautatomten på Midtstuen

[ Åpne stort dynamisk kart ]

«Jeg vil gjøre alt jeg kan for at Holmenkollen Tennisklubb skal få utført sine planer og dermed bidra positivt i sitt nærmiljø,» skriver bystyrerepresentant Cecilie Lyngby,

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Byutviklingsbyråd Hanna E. Marcussen (MDG) var positiv og støttet et nytt tennisanlegg ved Midtstuen stasjon. Fungerende byråd, Arild Hermstad (MDG), er av en helt annen oppfatning. Partiet har med andre ord snudd i saken, noe som er uforståelig.

Jeg har hatt møter med politiet for å diskutere hvilke tiltak som bør settes inn slik at vi kan forebygge ungdomskriminalitet. Dette er et slikt tiltak og som vil engasjere ungdom.

Ungdom vekk fra gatene

Holmenkollen Tennisklubb har vært bevisste på å skåne miljøet. Fotavtrykket fra det nye anlegget er redusert fra 19 til kun fem mål. Tilgjengeligheten til de resterende 14 mål er grundig hensyntatt i planene som vil skape et bedre og tryggere grøntområde enn dagens situasjon, noe MDG burde være glade for å stille seg bak.

Vestre Aker ligger på etterskudd med hensyn til idrettsanlegg. Med den nye hallen vil hundrevis av barn og unge kunne delta aktivt i idrett. Idretten bidrar til å få ungdommen vekk fra gatene og inn i miljøer med sunne verdier. Et godt grunnlag for veien videre inn i voksenlivet.

Jeg vil gjøre alt jeg kan for at Holmenkollen Tennisklubb skal få utført sine planer og dermed bidra positivt i sitt nærmiljø.

Cecilie Lyngby
Partileder
Folkeaksjonen nei til mer bompenger Oslo

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...