ANNONSE
Annonse
Akersposten

«Uforståelig at MDG har snudd»

Bautatomten på Midtstuen

[ Åpne stort dynamisk kart ]

«Jeg vil gjøre alt jeg kan for at Holmenkollen Tennisklubb skal få utført sine planer og dermed bidra positivt i sitt nærmiljø,» skriver bystyrerepresentant Cecilie Lyngby,

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Byutviklingsbyråd Hanna E. Marcussen (MDG) var positiv og støttet et nytt tennisanlegg ved Midtstuen stasjon. Fungerende byråd, Arild Hermstad (MDG), er av en helt annen oppfatning. Partiet har med andre ord snudd i saken, noe som er uforståelig.

Jeg har hatt møter med politiet for å diskutere hvilke tiltak som bør settes inn slik at vi kan forebygge ungdomskriminalitet. Dette er et slikt tiltak og som vil engasjere ungdom.

Ungdom vekk fra gatene

Holmenkollen Tennisklubb har vært bevisste på å skåne miljøet. Fotavtrykket fra det nye anlegget er redusert fra 19 til kun fem mål. Tilgjengeligheten til de resterende 14 mål er grundig hensyntatt i planene som vil skape et bedre og tryggere grøntområde enn dagens situasjon, noe MDG burde være glade for å stille seg bak.

Vestre Aker ligger på etterskudd med hensyn til idrettsanlegg. Med den nye hallen vil hundrevis av barn og unge kunne delta aktivt i idrett. Idretten bidrar til å få ungdommen vekk fra gatene og inn i miljøer med sunne verdier. Et godt grunnlag for veien videre inn i voksenlivet.

Jeg vil gjøre alt jeg kan for at Holmenkollen Tennisklubb skal få utført sine planer og dermed bidra positivt i sitt nærmiljø.

Cecilie Lyngby
Partileder
Folkeaksjonen nei til mer bompenger Oslo