Akersposten

Trapper opp letingen lørdag

Kvinnen som har vært savnet siden fredag på Lysejordet, er ikke funnet. Lørdag morgen fortsatte politiet og frivillige letingen. Lørdag kveld melder politiet at letingen ikke har ført frem.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2018 kl 19:42

LYSEJORDET: Fredag kveld og hele lørdag har det vært en stor leteaksjon etter den 57-år gamle kvinnen, både med helikopter og til fots. En rekke frivillige har også deltatt.

I natt gikk politiet ut med bilde og signalement, og Gjermund Stokkli hos politiets operasjonssentral opplyser til Akersposten lørdag morgen at søket fortsettes og intensiveres nå.

– Vi kommer til å søke eter henne både med hunder og med hjelp av frivillige, også med helikopter, sier Stokkli.

Kvinnen beskrives av politiet slik: «Savnede er en kvinne, 57 år, ca 175 cm, lys hud, slank kropp, blå øyne og bruker briller. Normalt utseende ift alder. Uviss klesdrakt. Mulig uten ytterjakke.»

Politiet ber deg ringe 02800 dersom du har opplysninger eller har (hatt) observasjon på savnede.

Klokken 9.20 lørdag skrev politiet at politipatruljer, frivillige mannskaper og redningshelikopter nå søker i området. Politiet oppfordret beboere til å søke i sin egen hage og uteboder etter den savnede kvinnen.

Klokken 16.30 opplyste politiet til Akersposten at leteaksjonen fremdeles pågår, og rundt klokken 18.30 skrev de at kvinnen fremdeles ikke er funnet, og at eventuelle tips kan ringes inn på tlf 02800.

LES OGSÅ: Helikoptersøk etter savnet kvinne

Følg Akersposten.no på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...