ANNONSE
Annonse
Akersposten

Trapper opp letingen lørdag

Kvinnen som har vært savnet siden fredag på Lysejordet, er ikke funnet. Lørdag morgen fortsatte politiet og frivillige letingen. Lørdag kveld melder politiet at letingen ikke har ført frem.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2018 kl 19:42

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LYSEJORDET: Fredag kveld og hele lørdag har det vært en stor leteaksjon etter den 57-år gamle kvinnen, både med helikopter og til fots. En rekke frivillige har også deltatt.

I natt gikk politiet ut med bilde og signalement, og Gjermund Stokkli hos politiets operasjonssentral opplyser til Akersposten lørdag morgen at søket fortsettes og intensiveres nå.

– Vi kommer til å søke eter henne både med hunder og med hjelp av frivillige, også med helikopter, sier Stokkli.

Kvinnen beskrives av politiet slik: «Savnede er en kvinne, 57 år, ca 175 cm, lys hud, slank kropp, blå øyne og bruker briller. Normalt utseende ift alder. Uviss klesdrakt. Mulig uten ytterjakke.»

Politiet ber deg ringe 02800 dersom du har opplysninger eller har (hatt) observasjon på savnede.

Klokken 9.20 lørdag skrev politiet at politipatruljer, frivillige mannskaper og redningshelikopter nå søker i området. Politiet oppfordret beboere til å søke i sin egen hage og uteboder etter den savnede kvinnen.

Klokken 16.30 opplyste politiet til Akersposten at leteaksjonen fremdeles pågår, og rundt klokken 18.30 skrev de at kvinnen fremdeles ikke er funnet, og at eventuelle tips kan ringes inn på tlf 02800.

LES OGSÅ: Helikoptersøk etter savnet kvinne

Følg Akersposten.no på Facebook