Akersposten

Trafikksikring ikke ferdig til skolestart mandag

Rett ovenfor Stasjonsveien i Holmenkollveien skal mange unge skolebarn krysse veien til og fra Holmen skole fra mandag. Bymiljøetaten varsler at entreprenøren vil passe ekstra på mandag, fordi sikringstiltakene ikke er helt ferdig. Arkivfoto

Når den splitter nye barneskolen åpner dørene for første gang mandag, er et av de viktigste trafikksikringstiltakene ikke ferdig.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.08.2018 kl 16:27

HOLMEN: Mandag er det skolestart, og på nye Holmen skole i Bjørnveien er naturligvis både barn, ansatte og foreldre ekstra spente før første skoledag. Akersposten har skrevet mye om arbeidet for å trygge skoleveien, for eksempel sikkerheten i den smale Bjørnveien og sikkerheten på skoleveien ved kryssingen av den trafikkerte Holmenkollveien, på høyde med Lybekkveien.

– Uforutsette utfordringer

Fredag ettermiddag melder Bymiljøetaten i en e-post til Akersposten at forsinkelser har ført til at sikringen i krysset Holmenkollveien/Lybekkveien ikke blir ferdig til skolestarten mandag.

– Bymiljøetaten bygger opphøyd gangfelt og lysregulerer krysset. Dette skulle være ferdig til skolestart. På grunn av uforutsette utfordringer ved bygging blir ikke entreprenøren ferdig før tirsdag, skriver pressekontakt Monica T. Olsen til Akersposten.

Hun skriver videre at det vil være vakter fra entreprenøren på stedet i forbindelse med skolestart og skoleslutt på mandag. Signalanlegget blir satt i gulblink.

Skal være klart tirsdag

– Om det ikke blir ytterligere forsinkelser skal signalanlegget, oppmerking og det opphøyde gangfeltet være ferdig tirsdag. Signalanlegget blir da satt i drift tirsdag morgen før skolebarna skal gå til skolen, skriver Olsen.

Bymiljøetaten følger opp entreprenøren.

– Ved eventuelle ytterligere forsinkelser vil vi kreve trafikkvakter fra entreprenøren, skriver hun.

LES OGSÅ: Parkeringsforbud for å sikre skolevei

Nye sikringstiltak ved Holmen skole

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...