Akersposten

Tradisjonsrik sportsbutikk skifter navn og profil

Christer Sæbø (t.v) trekker seg delvis ut av Røa Sport og Mote og sitter igjen med bare en liten eierandel når Bull Ski og Kajakk overtar. Det blir en gradvis overgang til ny butikk for kommende butikksjef Marius Lundin (t.h) og daglig leder Olav Øverli (i midten). Foto: Fredrik Eckhoff

Røa Sport og mote går nå inn i en forvandlingsprosess. Det er Bull Ski og Kajakk som er på vei inn.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2019 kl 14:47

RØA: Christer Sæbø, som har drevet sportsbutikken i det velkjente blå bygget på Røa de siste 20 årene, forteller at det nå passer med en endring. På grunn av sykdom i familien legges moteavdelingen ned i løpet av de neste par månedene. Han vil imidlertid fremdeles være med videre med en mindre eierandel i butikken.

Gradvis tar Bull Ski og Kajakk over, og like over nyttår vil butikken være ferdig med forvandlingen. Da vil det være langrenn, løping, sykkel og kajakk som er hovedfokuset.

Olav Øverli, daglig leder i Bull Ski og Kajakk, forteller at de vil satse på det de er gode på fra før i butikkene de har på Majorstuen og i Sandvika: Langrenn og løping. Om sommeren blir det også sykkel og kajakk.

– Vi er samtidig opptatt av å bevare litt av Røa Sport, som sitter i veggene her, men moteavdeling blir det ikke, sier Øverli.

Bull Ski og Kajakk har et godt samarbeid med hele 17 idrettslag, og blant disse finner vi for eksempel Njård, Røa IL og Vestre Akers Skiklub. Øverli mener derfor at en butikk på Røa er midt i blinken for å styrke dette samarbeidet.

– Dette er dessuten porten til marka, påpeker Øverli, som har troen på Røa når byggingen på og rundt torget står ferdig høsten 2020.

Sportsbutikk på Røa har det i hvert fall vært i «alle» år, og det blir det altså også i fremtiden. En epoke er slutt, mens en ny begynner.

Nils Kjuul (t.v) og Bjørn Fure Halvorsen er to av de ansatte i butikken, som mange kjenner godt gjennom mange år. De to vil fortsette i butikken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...