Akersposten

Torsdag: 548 nye smittede i Oslo siste døgn

Folk i kø for å testes er blitt et vanlig syn, her på Adamstuen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Det er registrert 548 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 154 over snittet de sju foregående dagene.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2021 kl 07:47

OSLO: 548 tilfeller er 132 færre enn på tirsdag, men 158 flere enn samme dag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 288 smittede per dag.

Klart flest smittede de siste 14 dagene er det i aldersgruppa 10-19 år, der det er registrert 1.965 smittede. Så følger gruppa 20-29 år, med 763.

Smittetallene er høyest i bydelen Nordre Aker. Der ligger smittetrykket på 964 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, og det ble det registrert 56 nye smittede i bydelen siste døgn.

Etter det følger bydelene Søndre Nordstrand (863) og Alna (859).

Ullern har 700 og Vestre Aker 492 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, og det er registrert henholdsvis 40 og 43 nye smittede siste døgn.

Bydelen Sagene har for tiden de laveste smittetallene. Der er smittetrykket på 448 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, og det ble registrert 18 nye smittede i bydelen siste døgn.

Totalt er 44.226 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...