Akersposten

To landslagsspillere har signert for Røa

Synne Kinden Jensen (t..v) og Ingrid Kvernvolden er klare for Røa Dynamite Girls. Foto til høyre: Kristian Bjerke

Etter at Røas spydspiss, islandske Svava Gudmundsdottir, forsvant etter bare én sesong, har Røa nå styrket stallen med to sterke angrepsspillere foran 2019-sesongen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2018 kl 11:25

RØA: Denne uken ble det klart at U23-landslagsspiller Ingrid Kvernvolden har meldt overgang fra LSK Kvinner til Røa Dynamite Girls. I forrige uke gikk nyheten ut om at Røa hadde signert landslagsspiller Synne Kinden Jensen fra Stabæk.

Om Synne:

– Det var en gledens dag da Synne valgte å signere for oss. Synne er en utrolig god fotballspiller. Hun besitter ferdigheter på øverste hylle, så hun vil gi oss et løft, sier trener Geir Nordby om spilleren med 15 A-landskamper for Norge.

Etter tre sesonger og to tredjeplasser i Stabæk er det rød drakt som gjelder for Kinden Jensen. Angrepsspilleren selv frem til å bli en Dynamite Girl, skriver Dynamite Girls på sine nettsider.

– Det har vært en fin tid i Stabæk, men jeg tror at Røa blir et bra sted for meg å være neste år. Jeg vet at det er en hardtarbeidende klubb og jeg har troen på at jeg kommer til å utvikle meg videre her. Jeg håper på og tror at Røa kan bli et av topplagene neste år.

– Jeg har veldig troen på trenerteamet og hva de ser i meg i forhold til mine styrker og hva jeg må jobbe med for å komme dit jeg vil. I tillegg kjenner jeg noen av jentene fra før og det virker som en fin gruppe med ambisjoner.

Røa blir med det Jensens fjerde Toppserieklubb. 22-åringen står med kamper for LSK Kvinner, Linderud/Grei, Kolbotn og Stabæk. I tillegg har hun ett år i Wolfsburg i bagasjen.

Om Ingrid:

Ingrid Kvernvolden har scoret 19 mål på 47 kamper for Norges beste lag de siste årene, LSK Kvinner. Nå er hun altså klar for spill i rød trøye på Røabanen.

– Ingrid har alle de forutsetninger som skal til for å bli en topp internasjonal spiller både fysisk og mentalt. Hun har allerede ferdigheter på toppnivå og vil bidra til å løfte Røa til nye høyder. Hun vet hvor målet står og hva som skal til for å vinne, er dommen fra trener Nordby, som ikke kan skjule sin begeistring for spilleren fra Brumunddal.

2018-sesongen ble avsluttet med både cup- og seriegull rundt halsen, men med krykker i hendene. For i LSKs siste hjemmekamp denne sesongen, mot Røa, var Ingrid uheldig. Undersøkelser etter kampen viste at korsbåndet hadde røket. Kneoperasjon til tross, Ingrid ser frem til nye utfordringer og enda flere scoringer for Dynamite Girls i tiden fremover.

– Det var utrolig kjedelig å bli skadet, men jeg er supermotivert for å komme sterkere tilbake, enda bedre enn jeg var, stråler angrepsspilleren, før hun legger til at hun skal skynde seg langsomt tilbake i storform, formen som har bidratt til at to seriegull og ett cupgull fant veien til Romerike i løpet av hennes tid i gult og svart.

– Jeg skal bruke tiden godt fremover til å trene meg opp igjen. Jeg skal bli sterkere på de områdene jeg kan bli sterkere og bedre på, og samtidig være tålmodig slik at jeg kommer tilbake i 110. Jeg skal bidra alt jeg kan utenfor banen, og gjøre alt jeg kan for å kunne bidra på banen så fort som mulig.

– Røa-publikummet kan forvente en positiv Ingrid med godt humør og mye energi. Jeg er veldig sosial og er glad i å skravle med folk. På banen er jeg en vinnerskalle til 1000! Jeg elsker å vinne og hater å tape. Jeg liker også å være i stadig utvikling ferdighetsmessig på bana. Røa-publikummet kan også forvente mange fine mål og assister, smiler Ingrid.

– Jeg synes Røa virker som en veldig bra klubb! Det virker som at det er et utrolig godt miljø her, og inntrykket mitt av klubben, jentene, trenerne og styret er veldig bra. Jeg tror dette er en klubb hvor jeg kan utvikle meg videre som fotballspiller etter jeg kommer tilbake fra skaden min, oppsummerer Brumunddalsjenta.

Her er Røa Dynamite Girls' nettauksjon

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...