Akersposten

Tirsdagsmøter på Baker Hansen

TRADISJON: Morgenmøtene på Baker Hansen er blitt en tradisjon. Her fra et tidligere møte før koronaen, med lederen av Stortingets finanskomité, Mudassar Kapur (H), som kommer igjen tirsdag 15.09. Foto: Vestre Aker Høyre.

Vestre Aker Høyre arrangerer tirsdagsmøter på Baker Hansen på Vinderen denne høsten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2020 kl 16:59

VINDEREN: "Tirsdag morgen på Baker Hansen" med Vestre Aker Høyre som arrangør, har blitt en tradisjon. De startet opp igjen i dag med olje- og energiminister Tina Bru og samtalen dreide seg om vindkraft med tittel «Vindkraft over en kaffe på Vinderen - med minister’n».

For dem som ikke fikk med seg dette møtet:

15/9 kommer lederen av Stortingets finanskomité, Mudassar Kapur. Han gir en forsmak på høstens spennende og kanskje krevende budsjettdiskusjoner.

22/9 kommer bydelens egen stortingsrepresentant Michael Tetzschner som er nestleder i utenrikskomitéen. Tema er «Norge i en farligere verden«.

- Hver tirsdag kl 08.00 - 08.20 har vi dette åpne tilbudet på Baker Hansen, der vi holder god avstand. Man kan også følge det på Facebook, noe mange gjør både i sanntid og i ettertid, sier Ola Peter Krohn Gjessing i Vestre Aker Høyre

Følg møtene og se programmet på Facebook her

- Dette er for alle med interesse for samfunnsspørsmål. Man trenger ikke være medlem av Høyre. For oss er det et mål å gjøre politikken tilgjengelig i nærmiljøet. Nærheten man kan ha til politikere er en viktig kvalitet i det norske demokratiet, sier Krohn Gjessing.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...