Akersposten

– Test innebandy, kanskje gir det mersmak!

Bygdøy Monolitten Idrettslag (BMIL) arrangerer "åpen hall" for dem som er interessert i innebandy.

– Med arrangementet «Åpen Hall» ønsker vi å skape blest om idretten vår og få med flere jenter og gutter i Ullern Bydel, sier Irene Gjerde i innebandyavdelingen i Bygdøy Monolitten Idrettslag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2019 kl 20:21

SKØYEN: Innebandyen i BMIL holder til i Skøyenhallen på Skøyen skole), med treninger for barn og voksne i alle aldre, fra barn i 1. klasse til veteran.

– Under «Åpen hall» har vi fokus på de yngste barna, vi lar dem få prøve innebandy og kanskje gir det mersmak, sier Gjerde.

Flere i klubben vil være tilstede for å informere foreldre om tilbudet, invitere på kaffe og dele ut smoothie til barna.

– Vi er veldig glade for at vi har fått støtte av Bydel Ullern til gjennomføringen av arrangementet og til innkjøp av utstyr som vi skal benytte. Vi har køller til utlån, så barna trenger kun å stille med treningstøy, sier Gjerde. Hun er selv lagleder for Jenter-10 og oldgirls-spiller.

Innebandy blir stadig mer populært. Damelaget til BMIL er i Eliteserien, og idrettslaget har flere damespillere som er tatt ut til landslaget. De fleste har spilt på BMIL siden de gikk på barneskolen.

Ønsker flere jenter

– Men de siste årene har vi hatt utfordringer med å få med jentene, og dette er en trend vi ønsker å snu, så vi håper å se mange jenter på arrangementet vårt. Og det er ikke for sent å starte med innebandy selv om man går på ungdomskolen. Jenter 13-laget vårt ønsker seg flere spillere.

– Vi har også et oldgirls-lag og et veteran-lag hvor flere foreldre spiller, så det går også an å starte med innebandy når man har passert 40, sier hun.

«Åpen hall» arrangeres følgende dager:

Mandag 16. september kl. 16-17: Jenter og gutter 1. klasse.
Onsdag 18. september kl. 16-17: Jenter 2. til 6. klasse.
Fredag 20. september kl. 16-17: Gutter 2. og 3. klasse.
Fredag 20. september kl. 17-18: Gutter 4. og 5. klasse.

Se plakaten på bildet nedenfor for mer informasjon.

(Klikk på bildet for å forstørre.)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...