Akersposten

Tar gjerne imot flere lopper

MER AV DETTE: Lopper er velkomne til det tradisjonelle og rikholdige loppemarkedet på Lilleaker skole. Her fra et tidligere marked på skolen.

I helgen arrangerer Lilleaker Skoles Musikkorps sitt tradisjonelle loppemarked på Lilleaker skole. Korpset sier gjerne ja takk til flere lopper, som også kan hentes.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2019 kl 10:58

LILLEAKER: Lilleaker Skoles Musikkorps har sitt årlige loppemarked førstkommende helg 4.-5.mai

- Loppemarkedet finner sted på Lilleaker skole og har åpningstider 11-16 både lørdag og søndag. Vi er kjent for å ha et av byens koseligste loppemarkeder, med god stemning, gode priser, god kafe og trivelige selgere, lover korpsets styreleder, Kristin Svanqvist, som gjerne vil at folk sjekker rom, skuffer og skap for det som kan komme korpset til gode.

- Vi tar imot lopper fra og med i dag mandag og til og med torsdag, alle dager fra klokken 18-20. Det er bare å komme på Lilleaker skole. Der står vi klare til å ta imot, forsikrer Svanqvist.

Hvis du ikke kan levere loppene er det bare å bestille henting.

- Da kommer vi hjem til deg og henter. Henting kan bestilles på telefon fra klokken 18.00 – 21.00, sier Svanqvist.

Henting kan bestilles på mobil: 944 17 725 eller 909 28 542.

Les også den historiske saken om Lilleaker Skoles Musikkorps:
Mer enn 100 år med korps

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...