Akersposten

Tar friområde i 1,5 år for å bygge kjøkken

STOPP: Dette området vil ikke bli tilgjengelig før høsten 2020. Foto: Vidar Bakken

En stund var den såkalte Gardeparken nærmest utilgjengelig med tilfeldige sperrebånd og containere plassert i området.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2019 kl 10:49

GARDEPARKEN: Det er flere som lurer på hva som skjer i Gardeparken. I en periode var det sperrebånd overalt og containere tilfeldig plassert i inngangsområdet fra Sørkedalsveien. Nå er et større område helt avsperret og en ti meter bred vei er også opparbeidet gjennom parkområdet fra Sørkedalsveien og opp mot gardeleiren. Vi ville vite hva Forsvarsbygg holder på med, da det ikke hadde gått ut informasjon om tiltaket.

HVORFOR: Hva skal egentlig kjøkkenet med en ti meter bred vei opp til anleggesområdet? Den skal bli vei for anleggstrafikk og vil krysse sykkelveien nedenfor. Foto: Vidar Bakken

Les også Akersposten definitivt korteste artikkel: Skjer det noe nytt og spennende i Gardeparken?

Dette skjer

Vi har fått svar fra byggeleder i Forsvarsbygg, Jan Olav Harstad:

  • Forsvarsbyggs prosjekt omhandler etablering av midlertidig kjøkken og deretter en utbedring av mannskapskjøkkenet på Huseby.
  • Prosjektets varighet er ut september 2020 med påfølgende prøvedrift i 9 mnd som for øvrig ikke påvirker publikum.
  • Tiltaket inkludert riggplassen inkludert skiltplan er søkt for av vår arkitekt og godkjent av PBE.
  • Riggplassen skal gjerdes inn komplett i dag 19.juni og i neste uke kommer det en automatisk kjøreport og rondell til personell som vil begrense adkomsten for uvedkommende.
  • Informasjon til publikum om prosjektet henges opp på strategiske plasser (byggegjerdet ved gangveien) slik at informasjonen blir kjent og tilgjengelig da vi ønsker et godt forhold til alle som berøres av våre arbeider.
  • Sperrebåndene skal fjernes da dette er gjenglemt etter forrige ukes etablering av riggplassen. Øvrig materiell utenfor riggplassen flyttes og settes innenfor vårt tildelte område.

Ny anleggsvei

Akersposten kan i Plan- og bygningsetatens saksinnsyn se at det også blir anlagt en ny og bredere vei ned til Sørkedalsveien, som krysser sykkelveien. Denne skal brukes til anleggestrafikk. Det vil bli opparbeidet fartsreduserende tiltak i sykkelveien, der hvor denne kommer i konflikt med anleggsveien.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...